Region

Svet

Dok Jovana Nikolić razotkriva svoj propali brak, njena kuma Daria Stanojević se provodi sa Danijelom!

Afera Alibabić i dalje drma javnost, a većina prijatelja Jovane i Danijela ne znaju na čiju stranu da se postave. Većina, u koju ne spada i Jovanina kuma Daria Stanojević, koja uživa u noćnom provodu sa crnogorskim pevačem.

Dok Jovana Nikolić razotkriva svoj propali brak, njena kuma Daria Stanojević se provodi sa Danijelom!



Dok Jovana Nikolić prolazi kroz verovatno najgore momente u svom životu, te nastavlja da skandalizuje javnost optužbama na račun svog još uvek zakonitog supruga Danijela Alibabića, njena venčana kuma Daria Stanojević nema otklon prema crnogorskom pevaču, već uživa u njegovom društvu u jednom noćnom klubu.

Naime, Daria je zajedno sa Filipom Mitrovićem sinoć nastupala u jednom podgoričkom noćnom klubu, te je iskoristila priliku da se vidi sa Danijelom. Njoj, Danijelu i Filipu pridružio se i pevač Ćemo, te su svi zajedno uživali u veselom raspoloženju.

Inače, Daria Stanojević učesnica je četvrte sezone Farme, tokom koje su Danijel i Jovana otpočeli svoju vezu. Ona se vrlo brzo sprijateljila s ovim parom, te ju je Jovana izabrala za svoju kumu na venčanju sa Danijelom krajem septembra 2013. godine.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>