Region

Svet

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se konačno pomirili: StanFilovci, radujte se! (Foto)

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović su izgleda ipak uspeli da izglade odnose, i da svojoj ljubavi pruže još jednu šansu! Njih dvoje su viđeni zajedno, te po svemu sudeći čuveni StanFilovci će večeras slaviti.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović se konačno pomirili: StanFilovci, radujte se! (Foto)



Stanija Dobrojević: Nude mi čak i automobil da se pomirim sa Filipom! Ne želim, vraćam se u Ameriku! (Foto)
Najpopularniji par iz rijalitija, Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, već duže vreme pune novinske stupce svojom vezom. Odnosno, najpre vezom, pa raskidom, pa razlozima rastanka, pa šansama za pomirenje... Naravno, sve to odvijalo se pod budnim okom njihove armije fanova, popularno nazvanih StanFilovcima, koji su zdušno navijali da se njihovi miljenici pomire.


Foto: svet.rs

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović složni: Emocije i dalje postoje! Pomirenje na pomolu?! (Video)
Kakogod, sva je prilika da Stanijina i Filipova priča još uvek nije završena. Naime, njih dvoje su večeras viđeni zajedno u jednom supermarketu u Novom Sadu, gde su zajedno pazarili namirnice, a pritom su se čak i držali za ruke.


Foto: svet.rs

Dok su čekali na kasi da plate račun, moglo se videti da su i dalje bliski, te bi se moglo pretpostaviti da su njih dvoje ipak rešili da stave tačku na međusobne razmirice, i daju novu šansu svojoj ljubavi.

Još uvek se čeka da neko od njih dvoje to i potvrdi.

Autor: T.I.
Izvor: svet.rs
Foto: Ilustracija/svet.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>