Region

Svet

Ivanu Marinkoviću sud presudio zaplenom imovine zbog neplaćanja alimentacije

Ivana Marinkovića, superfinalistu Farme 5, dočekalo je neprijatno iznenađenje po završetku rijalitija: odluka o zapleni imovine zbog neplaćanja alimentacije za ćerku koju ima iz braka sa Gocom Tržan.

Ivanu Marinkoviću sud presudio zaplenom imovine zbog neplaćanja alimentacije



Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!
Superfinalista rijalitija Farma, Ivan Marinković, koji je na imanje u Lisoviću pristigao kao bivši muž Goce Tržan, godinama nije plaćao alimentaciju u iznosu od 5.000 dinara mesečno, zbog čega ga je bivša supruga tužila. Stoga, sud je doneo odluku o zapleni imovine.

Goca Tržan: Ne dam ćerku Ivanu! Čim izađe sa Farme, čeka ga tužba!
"Goca je podnela tužbu zato što Ivan godinama nije plaćao izdržavanje za dete. Ona je inače tražila minimalnu sumu, od 5.000 dinara mesečno, jer se sažalila zbog njegove loše finansijske situacije. Međutim, kada ni to nije ispoštovao, rešila je da pravdu potraži na sudu, koji je brzo presudio u njenu korist. Pošto je on bio u rijalitiju, nije bilo moguće naplatiti dug, pa je doneta odluka o plenidbi. Da bi zaštitila sina, Ivanova majka je isplatila deo iznosa duga, koji uključuje samo glavnicu bez kamata i sudskih troškova", ispričao je za "Blic" izvor blizak Marinkoviću.

Goca Tržan je potvrdila priču o alimentaciji. "Istina je. Uostalom, to su podaci koji se mogu proveriti u zvaničnim dokumentima", rekla je pevačica.

Marinković je, međutim ,ostao pri tvrdnji da su alimentacije isplaćene, ali nije želeo da komentariše navode o zapleni imovine.

"Što se tiče alimentacija, sve je to sređeno dok sam ja bio u "Farmi", toliko mogu da kažem. Imamo sad samo jedan sastanak 16. januara u socijalnoj službi, Lena, Goca i ja. Video sam Lenu, mislio sam da će biti napetije, jer me ipak nije dugo videla, ali proveli smo odličan vikend i veoma sam zadovoljan s obzirom na to da joj Goca nije davala da me gleda u Farmi", rekao je Ivan Marinković.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>