Svet

Region

Sila i Ezel rekorderi: Milionski honorari turskih glumaca! (Foto)

Turske serije su kod nas već odavno uzele primat, međutim o popularnosti koja daleko premašuje samo naše tržište govori i podatak da se junaci istih mogu pohvaliti astronomskim honorarima, koji premašuju čak i sedam cifara, i to u evrima!

Sila i Ezel rekorderi: Milionski honorari turskih glumaca! (Foto)



Turske serije su odavno u zapećak stavile latinoameričke i druge sapunice, te samouvereno vladaju vrhovima tabela koje beleže popularnost televizijskih ostvarenja. Stoga, ni ne čudi što glavni junaci debelo naplaćuju svoj uspeh. Tako, među jako dobro plaćenim turskim glumcima prednjače Kenan Imirzalioglu i Džansu Dere, iliti Ezel i Sila, koji su svoja konta već uvećali za par miliona evra.

Nakon munjevitog uspeha serije "Ezel", Kenan Imirzalioglu lansirao se među najplaćenije turske glumce, te je tako serijom "Karadaji" inkasirao čak 3 i po miliona evra! U stopu ga prati Halit Ergenč, iliti Sulejman Veličanstveni, koji je glumeći čuvenog turskog osvajača u tri sezone zaradio veličanstvenih 2 miliona evra.



Serija Sila iza kamera: Boran-aga vas vodi kroz svoju vilu i otkriva posebno mesto! (Foto+Video)
Zatim, čuveni zavodnik Mehmet Akif Alakurt, kao Boran-aga u trenutno najgledanijoj seriji Sila obezbedio je sebi mesto na vrhu platnih spiskova. Tako, ovaj bivši maneken žene i dalje osvaja svojim izgledom, ali osvaja i novce, te je novom ulogom, kao Mehmet Drugi Osvajač, osvojio čak 150.000 evra po sezoni.

Što se lepih Turkinja tiče, tu po debljini novčanika prednjače Džansu Dere, iliti Sila, i Merjem Uzerli, iliti Hurem.



Hurem je počela skromnim honorarom od 8 hiljada evra, ali kako je njen lik zadobijao sve više simpatija gledalaca, tako je naposletku dogurala na milion evra koliko je uzela za 100 epizoda.

Džansu Dere, junakinja serije Sila: Mrzim šale na račun izgleda (Foto)
Rast honorara beleži i Džansu Dere, glavna junakinja mega popularne "Sile". Atraktivna glumica je za tri sezone uzela 200.000 evra, a onda joj je cena skočila, pa je u "Ezelu" za dve sezone dobila 250.000 evra. Sebe je dobro procenila, pa je svoje gostovanje u "Sulejmanu Veličanstvenom" naplatila 15.000 evra po epizodi.

Svakako, cifre od kojima vam se sigurno zavrtelo u glavi. Međutim, budući da vam se u glavi vrti i od napetih razvoja situacija koje s uzbuđenjem i netremice pratite u omiljenim vam serijama turske produkcije, onda je i razumljivo što glavni junaci istih bivaju debelo plaćeni za to.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

SilaEzel

Povezane vesti:


>