Region

Svet

Jovana Nikolić u donjem vešu za 2.000 evra, dobila poslovnu ponudu! (Foto)

Naime, kako "Alo" saznaje, manekenka posle udaje nije imala nikakve poslovne angažmane, a za finansijsku situaciju u njihovom domu brinuo se pevač. U trenutku kada ga je napustila nije imala novca ni za najosnovnije potrebe, ali iznenada je dobila poslovnu ponudu da reklamira donji veš za honorar od 2.000 evra.

Jovana Nikolić u donjem vešu za 2.000 evra, dobila poslovnu ponudu! (Foto)



Jovana Nikolić: Kod Danijela nisam ni imala šta da skuvam, jeli smo samo sendviče!
"Otkad su izašli iz Farme, ona i njen suprug živeli su od novca koji je Danijel zarađivao na nastupima, a ona se posvetila braku. Kada ga je napustila, njeni roditelji su je finansijski pomagali, ali ni oni nisu imućni da bi mogli da joj priušte komforniji život", kaže izvor blizak Nikolićevoj i dodaje: "Pre nego što je ušla u rijaliti, ona je sa sestrom radila kao hostesa i promoterka, zatim je učestvovala na izboru za mis Srbije, gde je osvojila titulu mis fotogeničnosti, i to je bio jedan od razloga zbog kojih su joj ponudili učešće u Farmi.



Danijel Alibabić: Jovani treba psihoterapeut!
Prihvatila je zbog honorara, ali i zato što je mislila da će da će imati mnogo ponuda kada izađe iz šoua, međutim, nije predvidela da će se zaljubiti i zbog toga okrenuti leđa karijeri. Na njenu veliku sreću, u svom ovom ludilu desilo joj se bar nešto lepo. Tačnije, pre nekoliko dana pozvali su je na poslovni razgovor i ponudili joj da reklamira donji veš za honorar vredan 2.000 evra, što njoj u ovakvoj situaciji veoma znači. Još uvek nije rekla konačnu odluku, ali će, po svemu sudeći, prihvatiti. Iskreno, nije u situaciji da može mnogo da bira", priča izvor blizak Jovani Nikolić.

"Tačno je, imam poslovnu ponudu, ali dok ne potpišem ugovor, ne bih mnogo da pričam o tome. Pre nekoliko dana rekla sam da mi je želja da nađem posao, što će mi uskoro i ostvariti", potvrdila je Nikolićeva.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>