Region

Svet

Rada Manojlović dočekala pravoslavnu Novu godinu kod kuće: Zbog posla sam se ozbiljno razbolela! (Foto)

Pevačica Rada Manojlović je umesto u centru Beograda sa svojom publikom, pravoslavnu Novu godinu dočekala kod kuće, jer je njen nastup iznenada otkazan.

Rada Manojlović dočekala pravoslavnu Novu godinu kod kuće: Zbog posla sam se ozbiljno razbolela! (Foto)



Rada Manojlović drži do tradicije: Džaram vatru i mesim česnicu (Foto)
Zgodna plavuša bila je potpuno slomljena usled prehlade koja ju je stigla posle mnogo nastupa koje je imala tokom praznika. Pevačica Rada Manojlović kaže da će prethodnu godinu pamtiti upravo po poslu kojeg je bilo mnogo prošle godine. "Pamtim samo nastupe, imala sam mnogo posla, a u međuvremenu se ništa drugo nije desilo", kaže Rada, kojoj čak ni temperatura ne smeta da prizna vezu sa Momirom Gajićem. "U prethodnoj godini nisam ništa potvrdila, tako da ću ostati pri svom da privatan život ne komentarišem."



Badnje veče i Božić takođe nije slavila, jer su to udarni termini za nastupe. "Verovatno ću povući ručnu kada budem pala u nesvest, ali o tome trenutno ne odlučujem ja, već menadžeri koji me samo pozovu i izdiktiraju kada i gde pevam. Sve će biti drugačije kada budem sama svoj gazda, tada ću u januru raditi samo Novu godinu i konačno ću, posle sedam godina, otići na svoju slavu. Da ne bude zabune, volim svoj posao i to što zarađujem, ali je rano da sa 28 godina imam ozbiljnih problema sa kičmom, jer sam non-stop na točkovima", ističe pevačica koju ugovor sa "Grandom" vezuje još dve godine.

Čak i da odluči da se uda, Rada do jeseni nema slobodan vikend: "Kako je krenulo, menadžeri će mi zakazati svadbu. Javiće mi kada i gde da se pojavim i kada dođem shvatiću da je to moje venčanje", šali se Manojlovićeva i otkriva da nije poput mnogih devojaka koje godinama zamišljaju svoje venčanje. "Nikada nisam bila bajkovita devojčica koja je zamišljala svoje venčanje i venčanicu. Drago mi je kada pevam na svadbama, pokupim po koju ideju i to je to."



Rada Manojlović: Za Novu godinu se mi pevači uvek najviše oparimo!
Prisluškivali smo Radu dok je u ponoć Deda Mrazu šapnula želju na uvo. "Želim da moji menadžeri i čelnici "Granda" pročitaju ovaj intervju i daju mi slobodan vikend u oktobru, ako može, jer sam do tada zauzeta!", kaže Rada i priznaje da joj nedostaju samo obične stvari.

"Obične stvari su mi postale luksuz. Ne sanjam Maldive, već deset dana potpunog odmora na selu. Od Brene sam naučila da budem profesionalac, jer je ona imala po dva nastupa dnevno, ali nikako da naučim i da joj se to odrazilo na zdravlje. To je isto kao kada bi gladan mogao da bude sit dok gleda drugog kako jede. Na sopstvenom primeru se uči!".

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Emil Čonkić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>