Region

Svet

Veljko Ražnatović posvetio ocu pesmu: Gde je sada moj tata, zašto nije sa mnom?!

Veljko Ražnatović je na današnji dan, četrnaest godina od smrti njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana, na društvenim mrežama objavio emotivnu pesmu koju je napisao i posvetio svom ocu.

Veljko Ražnatović posvetio ocu pesmu: Gde je sada moj tata, zašto nije sa mnom?!



Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, već je pokazao da je izuzetno talentovan za pisanje pesama. Svoja poetska nadahnuća uglavnom je do sada izražavao u stihovima posvećenim njegovoj verenici Maši Terzić. Ali, današnji dan posebno je tužan za porodicu Ražnatović, te je i povod njegovih stihova bio drugačiji.

Ceca Ražnatović održala pomen pokojnom suprugu Željku: Svakim danom mi sve više nedostaje
Naime, danas je porodica Ražnatović održala pomen Željku Ražnatoviću Arkanu, ubijenom na današnji dan, 2000. godine, u hotelu Interkontinental. Nesrećna godišnjica podstakla je Veljka da napiše, i na društvenim mrežama objavi pesmu posvećenu njegovom ocu.

Tužne reči dotakle su sve i izazvale saosećanje, te vam prenosimo deo Veljkove pesme:

"Obraćam se tati, valjda on me isto gleda, kako je kod tebe, reci novosti sa neba? Kakvi li su anđeli, koje li su boje? Sijaju li zvezde što noću nebo spoje? Ne znam ništa tata, ne znam mali Veljko ko je? Ne znam zašto mene ovi ljudi tako vole. Neki te se boje Tata, strahopoštovanje, šta je ljubav Tata, čudno sad je moje stanje. Molim te prosvetli, ja rešenje ne pronalazim, ulica za uličare ali ja se snalazim, sve sam tata probao, na to se ja ne ponosim, sada znam da, tata, ulica sve upropasti. Kurve vide koristi od mladog ludog srca, ali ovo srce Mašo samo za tebe kuca, sad na pola pucam, večeras ja sam beton, ne javljam se nikom nemam kontakt sa svetom. Furam fazon klošarica jer tako mi se sviđa, vrti se u glavi od ovog lošeg pića, od ljubavi u srcu euforija me hvata, često ja se pitam da li mene neko shvata? Gde je sad moj tata, zašto nije sada sa mnom? Da kaže sine srljaš, čekaj stani malo, da kaže da me voli da mi bude pravi put, ništa nisi kriv al ja još uvek sam ljut. Po ko zna koji put ja pišem u tišini, i iskreno se nadam da me paziš na visini, ako nije tako ako svet je ceo loš, odustati neću, mlad sam, boriću se još..."

 


Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>