Region

Svet

X Factor Adria: Aleksa Perović među najtraženijim pojmovima na Tviteru! (Foto)

Aleksa Perović, finalista muzičkog šoua X Factor Adria, već je osvojio najširu publiku svojim glasom, ali i stasom. I to u tolikoj meri, da je mladi pevač u jednom momentu bio jedan od najtraženijih pojmova na Tviteru, i to na svetskom nivou!

X Factor Adria: Aleksa Perović među najtraženijim pojmovima na Tviteru! (Foto)



Osamnaestogodišnji Aleksa Perović, svojim učešćem u muzičkom takmičenju X Factor Adria munjevitom brzinom osvojio je srce publike. Šarmantni Kraljevčanin već je viđen kao jedan od favorita za pobedu, a pored vanserijskog vokalnog umeća kojim je oduševio najširu moguću publiku, on je i svojim stasom opčinio mnogobrojne pripadnice lepšeg pola.

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Daniel Kajmakoski, Aleksandra Sekulić i Aleksa Perović za kraj drugog lajva! (Foto)
O nagloj popularnosti mladog pevača dovoljno govori i jedan gotovo neverovatan podatak. Naime, kako je na Tviteru objavio Ninoslav Prodanović, menadžer Emine Jahović, Aleksa je u jednom momentu bio "world trend", odnosno pojam koji se najviše pretražuje na ovoj društvenoj mreži, i to ne na regionalnom, već na svetskom nivou!


Inače, Aleksa Perović se za dokazivanje svog "x faktora" bori u okviru grupe Emine Jahović, "Mladići mlađi od 27". Sinoć je izvođenjem emotivne balade Borisa Režaka, "Anđeo", još jednom zadovoljio stroge kriterijume sudija, koji su konstatovali da se mladi pevač sve bolje snalazi na sceni.

Autor: T.I.
Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>