Sme�no

Ostalo

Poštuje me i čini me srećnom: Loš je u krevetu, al vozi BMW

Iz pouzdanih bankarskih izvora dobijamo najnovije informacije o trendovima koji ovih dana vladaju u Srbiji, kao i slengu koji se koristi za opisivanje istih. Pogledajte najzanimljivije termine i njihovo "vukajlijsko" značenje.

Poštuje me i čini me srećnom: Loš je u krevetu, al vozi BMW



KLAUSTROFOBIJA: Strah od zatvorenog prostora. Krenuo si u kafanu, ali te je strah da je zatvorena...

SRPSKI SAFARI : U ovom lovu obično nastrada desetak Lavova i desetak Jelena.

ODLIČNO PITANjE: To je pohvala koju često dobiješ od strane profesora nakon što mu postaviš pitanje na koje ni sam ne zna odgovor, ali ga blam da prizna. (Učenik: Profesore, a kako se na engleskom kaže 'đuture'? Profa: Odlično pitanje! To je jako jedan zanimljiv izraz! Za domaći imate da pronađete kako se kaže 'đuture'.)

MLADI GOSPODINE: Oslovljavanje, kojim sagovornik pokušava da te diskredituje kao sebi ravnog u poslovnoj, ili bilo kojoj drugoj, komunikaciji. To je isto kao da kaže:"Poslušaj šta čika ima da ti kaže, ti si još mlad i zelen, da ne kažem glup i neiskusan, a ja sam toliko toga prošao u životu.", i sve to u samo dve reči.

VANILIN ŠEĆER: To je ono što muž donese iz prodavnice kad ga žena pošalje po prašak za pecivo.
1. Oba su vrlo česta u kulinarskim receptima, ali mnogima nije najjasnije čemu koji služi; 2. Pakuju ih u slične kesice; 3. Stoje na istom mestu u prodavnici, koje se nalazi van uobičajnog muškog trougla kupovine "hleb - neko meso - pivo".

TANGE: Gaće koje nikad neće postati krpa za prašinu.

MOBILNI, PARE, KLjUČEVI, CIGARE - Mantra koja se mrmlja prilikom kretanja bilo gde iz kuće, uz opipavanje unutrašnjih i spoljašnjih džepova. Majstori ove mantre nikada ne moraju da se vraćaju po jednu od ove četiri stvari, što je do jaja...

VAZDUH: Nešto što je svuda oko nas ali nikad u autobusu.

JAČE MALO : Ono što ti vozač Juga kaže nakon što mu uđeš u auto.

POŠTUJE ME I ČINI ME SREĆNOM: Loš je u krevetu, al' vozi BMW...

SAJDžIJA - Čovek koji pravi sajtove.

HIBERNACIJA: Stanje u kom se nalazim dok stojim ispred prodavnice sa bezbroj kesa u rukama, čekajući ženu da završi šoping!
 
Balkan
Mesto gde su Rimljani tukli Avare, da bi potom Avari i Sloveni tukli njih, a onda Sloveni tukli Kelte i Avare, te potom bili tučeni od strane Turaka i Ugara, koji su se tukli i međusobno, da bi na kraju Turci bili potučeni, a Slovenima ostalo da se tuku s Ugarima, potpomognutim Austrijancima, koje su potpomogli Nemci, kojima nije bilo dovoljno da se jednom tuku, nego su došli po još, da bi, na kraju, kad nije bilo više nikog s kime bi se tukli, Sloveni počeli da se tuku međusobno.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>