Region

Svet

Čupo Kalač izazvao lančani sudar i završio u policiji! Jelena Golubović zabrinuta!

Čupo Kalač, bivši farmer i verenik pobednice rijalitija Jelene Golubović, izazvao je lančani sudar zbog čega je priveden kod istražnog sudije. Srećom, ni Čupo ni ostali učesnici udesa nisu povređeni.

Čupo Kalač izazvao lančani sudar i završio u policiji! Jelena Golubović zabrinuta!Bivši učesnik rijalitija Farma Čupo Kalač juče je priveden, jer je izazvao saobraćajni udes u Beogradu kada se svojim automobilom "reno megan" zakucao u vozilo ispred sebe.

Saobraćajni udes koji je pevač svojom nepažnjom izazvao, dogodio se juče oko 13 časova u Beogradu, u Ulici Tadeša Košćuška. Srećom, nema povređenih, ali je na automobilima pričinjena materijalna šteta.

Kalač, koji je strani državljanin i duži niz godina živi u Švedskoj, posle udesa saslušan je kod istražnog sudije gde je priznao krivicu.

"Bio sam u kolima sa mojom Jelenom, nju sam odvezao kući i krenuo za Pančevo. U trenutku dok sam gledao da li sam promašio ulicu, udario sam u automobil koji je bio ispred mene, a on je zatim udario u još jedan auto koji se kretao ispred njega i time sam izazvao lančani sudar", rekao je Čupo za "Alo", vidno nervozan, i dodao da je odmah otišao u policiju.

"Drug me dovezao u stanicu da dam izjavu. Upravo sam bio kod sudije za prekršaje i naravno da ću platiti kaznu. Nisam se uplašio, bitno mi je samo da nikom ništa ne fali. Znate, vozio sam 20 na sat, to je bila velika sreća! Odmah idem kod moje Jelene, koja se veoma zabrinula", rekao je pevač.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Alo/Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>