Region

Svet

Filip Panajotović o aferi Alibabić: Ne želim da me u bilo kom kontekstu dovode u vezu sa njima!

Filip Panajotović, nekadašnji prijatelj Jovane Nikolić i Danijela Alibabića, koji je svedočio početku njihove "ljubavne veze" na Farmi, oglasio se povodom skandala kojim su supružnici uzburkali javnost.

Filip Panajotović o aferi Alibabić: Ne želim da me u bilo kom kontekstu dovode u vezu sa njima!



Filip Panajotović, Jovana Nikolić i Danijel Alibabić mogu se pohvaliti mnogostrukim odnosima. Naime, Jovana se ranije zabavljala sa Filipom, a svo troje su bili učesnici četvrte sezone Farme, gde su manekenka i pevač započeli svoju vezu, kao i Filip i Stanija Dobrojević. Nakon početnog druženja, dva para su se ubrzo posvađala, i to nakon što je Stanija kazala da sumnja da je Danijel homoseksualac, te da Jovanu koristi samo kao paravan.

Stanija Dobrojević: Oprostila sam Jovani Nikolić, jer svaka maltretirana žena ima moju podršku!
U svetlu najnovijih dešavanja, Jovana se izvinila Staniji zbog toga što joj nije verovala, ali i za "Skandal" izjavila da sumnja da je Danijel zaljubljen u njenog bivšeg dečka Filipa Panajotovića.

Filip, pak, koji se nedavno pomirio sa Danjelom Alibabićem, posle ovog skandala ne želi da bude povezivan sa spornim bračnim parom.

Filip Panajotović i Danijel Alibabić zakopali ratne sekire!
"Žao mi je što im se ovo dešava i strašno je ako je bilo šta od ovoga istina. Danijel je bio Stanijin i moj prijatelj u "Farmi" i bio je za našu vezu. Svoje probleme neka rešavaju sami kako znaju i umeju, ne želim da se moje ime dovodi ni u kom kontekstu vezano za njih dvoje, jer niti me je zanimao niti me zanima njihov odnos. To je njihova stvar. Jedina ljubav koja je bila iskrena, kao što vidite, jeste Stanijina i moja i jasno mi je zašto smo svima bili trn u oku", rekoa je Panajotović za "#Alo".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>