Region

Svet

Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili tri meseca veze: Tek smo počeli! (Foto)

Edin Škorić i Jelena Jovanović započeli su svoju vezu na Farmi, a posle svih parova koji su ovako startovali u toku prošle godine, izgleda da samo oni još opstaju, pored Katarine Grujić i Borisa Stamenkovića.

Edin Škorić i Jelena Jovanović proslavili tri meseca veze: Tek smo počeli! (Foto)Jelena Jovanović upoznala decu Edina Škorića: Svi zajedno u porodičnom izlasku
Dok se Jovana i Danijel razvode, a Filip i Stanija su odavno raskinuli, Edin i Jelena uživaju u svojoj ljubavi. Vezu su počeli pre tri meseca, a ovaj datum obeležen je i na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prvo je Jelena Jovanović postavila svoju fotografiju na kojoj nosi Edinovu Majicu, a uz to napisala: "U tvojoj majici... Tri meseca".

 


Ni Edin Škorić nije propustio da prokomentariše, pa je nešto kasnije na njenom "zidu" napisao: "3 meseca... Tek smo počeli... Volim", na šta je pevačica odgovorila sa: "Moramo da oribamo kuhinju, da obeležimo kako valja i "trebuje". Daj ono sirće da se napijemo!", a onda su zajedno sa fanovima nastvili da se šale u komentarima.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>