Region

Svet

PREMIJERA: Emina Jahović - Opet si sa njom! Novi spot sa Bojanom Rajić i učesnicima X Factora! (Foto+Video)

Pop pevačica Emina Jahović konačno je završila visokobudžetni spot za pesmu "Opet si sa njom" o kome se dugo pričalo, a sem nje, u spotu se pojavljuju i brojne ličnosti koje smo do sada imali prilike da gledamo na malim ekranima.

PREMIJERA: Emina Jahović - Opet si sa njom! Novi spot sa Bojanom Rajić i učesnicima X Factora! (Foto+Video)



Emina Jahović i Bojana Rajić se bore za naklonost istog muškarca
Naime, u ovom spotu se Emina Jahović i  Bojana Rajić, popularna manekenka i bivša supruga Vladimira Stojkovića, bore za naklonost istog muškarca. Dve neverovatno zgodne i lepe devojke, kao što su Emina i Bojana, u ovom spotu se nadmeću koja će ostaviti jači utisak dominantne dame na izvesnog gospodina sa šeširom.



Njegovu ulogu preuzeo je jedan od učesnika takmičenja X Factor Adria, Lukijan Ivanović. U pitanju je takmičar kome je Emina mentor i koji se još uvek nalazi u ovom šou. Dok se dame bore oko njega, u spotu se pojavljuje još jedan takmičar iz Emininog tima - Aleksa Perović. Sem što je u spotu ugostila svoje takmičare i Bojanu Rajić, Emina Jahović je ovom ekranizacijom najavila svoj četvrti studijski album, a spot se snimao na relaciji između Beograda i Istanbula.



Emina Jahović snima najskuplji spot do sada! (Foto)
Spot za pesmu "Opet si sa njom" sinoć je premijerno prikazan na televiziji "Pink" dok je trajao šou "X Factor Adria", a produckija ga je pustila kao veliko iznenađenje za publiku i gledaoce, ali i za samu Eminu Jahović kojoj je danas rođendan. Za potrebe snimanja iznajmljeni su helikopter i avion, ali i Lambordžini, pa je ovo jedan od najskupljkih spotova popularne pevačice, a kako izgleda pogledajte na našem portalu.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>