Region

Svet

X Factor Adria: Maja Novaković ispada iz takmičenja! 4U pobedile u dvoboju!

Večeras su se u dvoboju našle devojke iz grupe "4U" i Željkova takmičarka Maja Novaković, a kao pobednik dvoboja u drugoj finalnoj emisiji

X Factor Adria: Maja Novaković ispada iz takmičenja! 4U pobedile u dvoboju!



X Factor Adria: Željko Joksimović - Da se Maid Hećimović nije vratio, ja bih napustio šou!
Takmičenje X Factor Adria jedno je od najgledanijih u regionu, a publika je poslala veliki broj glasova za svoje favorite. Ipak, Maja i "4U" dobile su najmanje glasova večeras, a njihovi mentori bili su jako razočarani.

Kristina Kovač bila je poprilično iznenađena, a Željko Joksimović vrlo iznerviran što je Maja Novaković u dvoboju. Njegova takmičarka prva je nastupila sa pesmom Tonija Cetinskog "Umirem sto puta dnevno", a Željko joj je pred početak nastupa ulio samopouzdanje i rekao joj: "Znam da ti to možeš, daj sve od sebe".

Zatim su nastupile devojke iz grupe "4U" čiji je mentor Kristina Kovač. One su otpevale pesmu Aleksandre Kovač "Nedostaješ mi", a onda je sve bilo na žiriju, koji je morao da odluči ko prolazi dalje, a ko večeras napušta takmičenje. Kristina je svoj glas dala grupi "4U" kojoj je mentor, a isto je uradio i Željko Joksimović koji je svojoj Maji Novaković dao glas. Kiki je glasao za grupu, a Emina je kao i prošle nedelje morala da odluči. Dala je glas Kristininoj grupi i "4U" su prošle dalje, a Maja Novaković večeras je napustila šou.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>