Region

Svet

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Daniel Kajmakoski, Aleksandra Sekulić i Aleksa Perović za kraj drugog lajva! (Foto)

Usledio je treći ciklus takmičara u šou "X Factor Adria", a njega je otvorila Ilma Karahmet koja još od prvog pojavljivanja iznova oduševljava i žiri i publiku.

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Daniel Kajmakoski, Aleksandra Sekulić i Aleksa Perović za kraj drugog lajva! (Foto)



X Factor Adria: Doktori, Haris Ćato, Tamara Milanović i H20 druga grupa u lajvu! (Foto)
Devojčica sa talentom bez granica, kojoj je Željko rekao da može da peva i jelovnik i da će zvučati fenomenalno, večeras je dobila još jednu priliku da fascinira gledaoce svojim glasom. Oduševljena komentarima žirija, Ilma je binu napustila sa širokim osmehom.

Posle nje je nastupio Daniel Kajmakoski koji je pevao pesmu Tošeta Proeskog, svog zemljaka. Kristini se ta ideja nije dopala, ali Željku jeste. Pre svojih komentara, koji su bili izuzetno pozitivni, Joksimović je tražio od Daniela da se izvini što se sinoć nije pojavio na novogodišnjem koncertu koji je organizovan.



X Factor Adria: Aleksandra Sekulić vraćena u baražu, zajedno sa Maidom Hećimovićem!
Posle Daniela na binu je izašla Aleksandra Sekulić, pevačica koja je večeras vraćena u takmičenje X Factor Adria. Publika je odlučila da se Aleksandra vrati, a ona je odlučila da im uzvrati svojim nastupom u drugom lajvu. Kiki je najavio svoju takmičarku, a ona je zapevala kao da je nebrojeno puta već pevala uživo pred publikom. Žiri se nije ustručavao da komentariše njen povratak: "Svo troje ostalih takmičara trebalo je da se vrati pre tebe", rekla joj je Kristina, a Željko je rekao da bi napustio šou da se Maid nije vratio.



Za sam kraj na bini se pojavio Aleksa Perović koji je prošle nedelje oduševio svojim izvođenjem na španskom jeziku. Ovog puta i on je izveo baladu, s obzirom da je to bila tema večeri, a žiri je prepoznao da se on polako opušta na sceni pa ga je Željko pohvalio, kao i njegovog mentora Eminu Jahović.



Autor: M.P.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>