Region

Svet

X Factor Adria: Doktori, Haris Ćato, Tamara Milanović i H20 druga grupa u lajvu! (Foto)

Posle četiri takmčara "X Factora Adria", po jednog od svakog mentora, pevači su nastavili da se predstavljaju i iznova oduševljavaju žiri, ali i publiku, kao i gledaoce kraj malih ekrana. Ipak, bilo je i negativnih komentara koji su neizbežni u ovom šou.

X Factor Adria: Doktori, Haris Ćato, Tamara Milanović i H20 druga grupa u lajvu! (Foto)



X Factor Adria: Aleksandra Sekulić vraćena u baražu, zajedno sa Maidom Hećimovićem!
Peti takmičar koji je izašao na scenu bio je fenomelnani Haria Ćato, koji je želeo da bude jedinstven u ovom pojavljivanju. Emina Jahović ga je najavila kao njeno "žuto pilence sa najlepšim glasom na svetu", a on je zajedno sa plesačima izveo pesmu "All around the world" Džastina Bibera, i jasno je da mu je ova uloga odlično legla.



Nakon Harisa nastupila je Kikijeva Tamara Milanović, devojka koja je već uspela da izmami suze žirija i ostavi utisak. "Moja velika nada, Tamara Milanović", najavio ju je Kiki, a onda je ona izašla na scenu i otpevala Rijaninu pesmu "What now". Emina je upravo svoje suze prokomentarisala i rekla da ih je priželjkivala i večeras, ali se nisu dogodile. Željko je rekao da nije oduševljen, a umalo je ušao i u sukob sa Tamarom pa se Kristina umešala. "Ja sam očajna zbog tebe, iako i dalje mislim da si ogroman talenat", rekla je ona.



X Factor Adria: Lukijan Ivanović, 4U, Aleksandra Brković i vatrena Maja Novaković za početak drugog lajva! (Foto)
Kako bi se smanjila tenzija, produkcija je odlučila da nas sve iznenadi, ali pre svega Eminu Jahović. U programu je pušten njen novi spot, a čak ni voditeljka Ana Mihajlovski nije znala šta produkcija planira. U pitanju je bio rođendanski poklon, jer Emina baš danas proslavlja svoj rođendan. Nakon toga, na scenu su izašle Fifi i Marinela, sastav poznat kao "H2O". Kiki je pohvalio njihov nastup kao "ne tako impresivno pevanje", ali kao najbolji šou večeras.



Za kraj drugog dela predstavljanja, izašli su "Doktori" Kristine Kovač. Pet momaka koji su već osvojili srca obožavateljki izašli su na scenu i izveli baladu, u skladu sa večerašnjom temom. Podsećajući na "One direction" momci su pobrali pozitivne komentare žirija, a Kristina je bila presrećna zbog toga.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>