Region

Svet

X Factor Adria: Lukijan Ivanović, 4U, Aleksandra Brković i vatrena Maja Novaković za početak drugog lajva! (Foto)

Drugo lajv veče takmičenja "X Factor Adria" donelo je nove nastupe takmičarima, a oni su se sad već naviknuti na pevanje uživo pred publikom, sve bolje predstavljali žiriju.

X Factor Adria: Lukijan Ivanović, 4U, Aleksandra Brković i vatrena Maja Novaković za početak drugog lajva! (Foto)



Veče je otvorio Lukijan Ivanović, pevač iz grupe Emine Jahović. Nakon što se prošle nedelje u prvoj lajv fazi takmičenja X Factor Adria trudio da sustigne pesmu i nije bio oduševljen svojim izvođenjem, sada je odlučio da sve ispravi i popravi utisak o sebi. Ipak, komentari žirija nisu bili isključivo pohvalni, ali je bilo i onih pozitivnih.



X Factor Adria: Ovako će Ana Mihajlovski Grubin izgledati večeras (Foto)
Sledeće koje je Ana Mihajlovski najavila bile su četiri devojke iz grupe Kristine Kovač, odnosno sastav "4U". U zanosnim dugim crnim haljinama, one su stupile na scenu i oduševile žiri, a onda je usledila Kikijeva takmičarka Aleksandra Brković. Takozvana takmičarka "Balkanski tornado", prošle nedelje našla se u duelu za izbacivanje, ali ga je napustio Mladen Lukić. Kako su večerašnja tema takmičenja "slomljena srca" i balade, Aleksandra je bila izuzetno emotivna na sceni, a upravo takvi bili su i komentari žirija.



Usledio je, naravno, takmičar Željka Joksimovića Maja Novaković. Ona je nedavno izjavila da oseća kako je njen otac, pokojni Luis uz nju i da zbog toga nema tremu. Željko je rekao da je ona vrlo emotivna, ali u isto vreme i vrlo vatrena. Shodno tome, otpevala je pesmu "Girl on fire".



Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>