Region

Svet

Nikolina Pišek odbrojava: 131 dan savršenog braka sa Vidojem! (Foto)

Nikolina Pišek konstatovala je da vreme naprosto leti, i za to ona ima posebno merilo. Naime, ona je na društvenim mrežama objavila svojevrsnu "fotografiju-štopericu", kojom je otkrila da je od njenog venčanja sa Vidojem Ristovićem prošao već 131 dan.

Nikolina Pišek odbrojava: 131 dan savršenog braka sa Vidojem! (Foto)



Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj uživa pored svog supruga Vidoja Ristića, koji se izgleda prepustio snu. Kakogod, Nikolina je iskoristila momenat i ovekovečila usnulog supruga, te na fotografiji zabeležila - "131 dan od venčanja", uz komentar "leti vreme".

Izgleda da je lepa voditeljka toliko srećna u braku sa Vidojem, da vreme računa pre i posle venčanja! Ukoliko sudimo prema fotografijamja koje Nikolina redovno objavljuje na društvenim mrežama, to zaista i jeste tako, te zaljubljeni supružnici svaki momenat koriste da uživaju jedno u drugom.

 


Nakon skijanja na Sent Moricu, luksuznom ski centru u kojem su se zajedno provodili, voditeljka se sa suprugom vratila u Beograd, gde je sela u voditeljsku stolicu emisije "Bulevar" na B92.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>