Region

Svet

X Factor Adria: Produkcija ipak izbacuje Slavka Kalezića, Ana Mihajlovski Grubin nova voditeljka?!

Ana Mihajlovski Grubin, prema nezvaničnim informacijama, naći će se na mestu voditelja šoua "X Factor Adria", jer je Produkcija ipak rešila da zameni Slavka Kalezića, koji je svojim vođenjem prve "lajv" epizode izazvao negativne komentare.

X Factor Adria: Produkcija ipak izbacuje Slavka Kalezića, Ana Mihajlovski Grubin nova voditeljka?!



X Factor Adria: Slavko Kalezić ostaje na mestu voditelja - Željko Joksimović je prepoznao moj talenat!
Taman što se slegla prašina po pitanju ostanka Slavka Kalezića na mestu voditelja muzičkog takmičenja X Factor Adria, javnost je ponovo uzburkana novom informacijom. Naime, kako se šuška, on će ipak biti zamenjen, i to Anom Mihajlovski Grubin.

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin proslavila se emisijom "Leteći start", a svoju uspešnu voditeljku karijeru nastavila kroz rijaliti formu "Veliki brat". Prema još nepotvrđenim informacijama, ona će se večeras naći na sceni šoua "X Factor Adria", i time odmeniti Slavka Kalezića koji se, prema mišljenju mnogih nije baš najsjajnije snašao u ulozi voditelja.

X Factor Adria: Produkcija izbacuje Slavka Kalezića, novi voditelj Vlada Stanojević?! (Foto)
Podsetimo, posle prve "lajv" emisije i Kalezićevog debija kao voditelja, društvene mreže zasuli su negativni komentari na račun crnogorskog glumca i bivšeg učesnika šoua "X Factor Adria", koji je prošao audicione emisije, ali u fazi "kuće sudija" nije zaslužio prolaz za finale. Spekulisalo se da će Produkcija na njegoo mesto dovesti Vladu Stanojevića, ali su ubrzo takvi navodi odbačeni.

Kakogod, večeras ćemo konačno i saznati da li Slavko ostaje na mestu voditelja regionalno najpopularnijeg muzičkog takmičenja, ili će pak voditeljsku palicu preuzeti Ana Mihajlovski Grubin.

Autor: T.I.
Izvor: Pulsonline
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>