Region

Svet

Sara Trajanović: Nikada neću biti sa Ivanom, i laž je da sam ga zvala posle raskida sa Akijem!

Sara Trajanović, finalistkinja rijalitija Farma 5, tvrdi da nakon raskida sa Andrijom Akijem Markovićem nijke zvala Ivana Marinkovića, da se zapravo sada ni ne druže, i da nikada sa njim neće biti u emotivnoj vezi.

Sara Trajanović: Nikada neću biti sa Ivanom, i laž je da sam ga zvala posle raskida sa Akijem!



Nakon što se povodom raskida Sare Trajanović i Andrije Akija Markovića oglasio Ivan Marinković kazavši da ga je manekenka telefonom zvala pošto je raskinula sa pevačem, ali da joj se on nije javio, oglasila se i Sara, te negira takve navode.

Ivan Marinković: Sara me je zvala čim je raskinula sa Akijem, ali nisam joj se javio
"Nisam zvala Ivana niti sam se čula sa njim posle raskida sa Akijem. Ne poričem da smo na Farmi bili skoro nerazdvojni i da smo se najviše družili i u većini slučajeva bili uporište jedno drugom, ali on i ja nikada nećemo biti u emotivnoj vezi i ne družimo se", rekla je Sara za "Kurir".

Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli! Sara: Moja očekivanja nisu ispunjena!
Inače, o Akiju, s kojim je raskinula posle samo dve nedelje zabavljanja, manekenka ima samo reči hvale, te kaže da su vez okončali isključivo zbog prevelikog pritiska medija i obaveza koje imaju.

"Aki je stvarno divan dečko. Naša veza nije imala perspektivu i zato je i završena. Nije pala niti jedna teška reč među nama, niti je bilo svađe", rekla je Trajanovićeva.

Ona je otkrila i da prvo želi da se posveti učenju, da vidi koje su njene obaveze na fakultetu, te da od ispita koje je čekaju zavisi njen dalji manekenski posao.

"Prvo moram da vidim na fakultetu kakve su mi obaveze i kada će ispiti, pa tada mogu da vidim da li ću i kada otići na put. Indija je u planu, a možda i iskrsne neka bliža država", rekla je Sara Trajanović, koja inače  studira odnose sa javnošću na Megatrendu.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>