Region

Svet

Nataša Bekvalac posle dočeka Srpske nove godine u Novom Sadu: Momenat koji ću pamtiti dok sam živa! (Foto)

Nataša Bekvalac sinoć je za doček Pravoslavne nove godine pevala u Novom Sadu, na Trgu slobode, i to je bio njen poklon gradu u kojem je odrasla, jer popularna pevačica svoj nastup nije naplatila.

Nataša Bekvalac posle dočeka Srpske nove godine u Novom Sadu: Momenat koji ću pamtiti dok sam živa! (Foto)



Novosadska barbika Nataša Bekvalac je za doček Srpske nove godine Novosađanima priredila noć za pamćenje, ali - i oni su njoj, te Nata nije uspevala da zadrži emocije koje su jasno govorile koliko je dirnuta sjajnom atmosferom koji su joj njeni sugrađani priredili.

Ona se toliko raznežila, da je pustila i suzu, a kasnije je na društvenim mrežama napisala: "Momenat koji ću pamtiti dok sam živa… moj grad… bila mi je čast! Bože, hvala ti!".


X Factor Adria: Finalisti pevaju večeras na novogodišnjem koncertu u Novom Sadu
Inače, Nataša nije jedina koja je odgovorna za uveseljavanaje 30ak hiljada ljudi na novosadskom centralnom trgu. Tako, pored nje nastupili su i Jelena Tomašević, Nikola Rokvić, i kao kruna večeri - Željko Joksimović. Svi pevači su kao svoje goste pozvali i pojedine finaliste šoua X Factor Adria, tako da su svi zajedno, udruženim glasovima, sinoć Novi Sad učinili mestom spektakularne atmosfere.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>