Region

Svet

X Factor Adria: Maja Novaković - Nemam tremu, moj otac je uz mene

Maja Novaković, finalistkinja šoua "X Factor Adria", inače poznata kao ćerka legendarnog pevača Ljubiše Stojanovića Luisa, kaže da joj ne smeta što se uz njeno ime uvek vezuje i očevo, te sigurna je da bi Luis bio ponosan na njeno učešće u šouu.

X Factor Adria: Maja Novaković - Nemam tremu, moj otac je uz mene



"Osećam kao da je tata uz mene i dan-danas. Nemam tremu jer verujem da bi bio srećan zbog mog uspeha", rekla je Maja Novaković, finalistkinja muzičkog takmičenja X Factor Adria.

X Factor Adria: Ilma Karahmet, Aleksa Perović, Maja Novaković i H20 oduševili žiri u lajvu! (Foto)
Ona je takođe kazala da se na takmičenje prijavila na nagovor supruga, a da je potom dobila podršku i od ostatka porodice. "Trenutno mi je najveći problem to što smo po ceo dan u studiju, pa čim se probe završe, ja trčim kući kod deteta. Odvajanje od nje mi najteže pada", priča Maja sa osmehom na licu, inače majka 18-omesečne ćerkice.

Pevačica se ne žali na svog mentora Željka Joksimovića, koji je, iako važi za najstrožijeg sudiju u šouu, njoj samo pomogao da formira svoj glas.

"Pevački sam bila formirana, jer potičem iz muzičke porodice i godinama pevam. Ipak, moj mentor Željko mi je pomogao u velikoj meri. Uvek ima nešto da se popravi i doradi. Možda važi za jednog od težih ljudi u žiriju, ali s nama u grupi nije takav. Odličan je mentor i nikada se ne svađamo", zaključila je Maja novaković.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>