Region

Svet

Stanija Dobrojević: Oprostila sam Jovani Nikolić, jer svaka maltretirana žena ima moju podršku!

Stanija Dobrojević i Jovana Nikolić zakopale su ratne sekire. Njih dve zakrvile su tokom Farme, kada je starleta upozoravala manekenku da je Danijelu Alibabiću samo paravan, što joj je ova zamerila. Ipak, sada Jovana moli za oproštaj.

Stanija Dobrojević: Oprostila sam Jovani Nikolić, jer svaka maltretirana žena ima moju podršku!



Stanija Dobrojević: Dakle, nisam pogrešila u proceni Alibabića! Možda ovaj moj idiot ipak doleti sa prstenom!
Bivše farmerke Stanija Dobrojević i Jovana Nikolić ponovo su postale drugarice. Naime, njihovo početno drugarstvo na Farmi 4 bilo je narušeno time što je Nikolićevu Stanija upozoravala da je moguće da je ona Danijelu Alibabiću samo paravan kojim pokušava da zamaskira svoju homoseksualnost, a ova joj to nije oprostila.

Jovana Nikolić se izvinila Staniji Dobrojević: Bila si u pravu za Danijela!
Sada, u svetlu najnovijih dešavanja, Jovana je zamolila Staniju za oproštaj, izvinivši joj se za sve uvrede ranije izrečene na njen račun. Ona je juče pozvala starletu i zamolila je da se vide i popričaju. Došla je ispred njene zgrade u Novi Sad i sele su u jedan obližnji restoran. Manekenka se izvinjavala što joj nije verovala, jer je mislila da Stanija ima lošu nameru i da hoće da joj uništi vezu s crnogorskim pevačem. Dobrojevićeva joj je oprostila i ponudila joj pomoć za sve što joj ubuduće bude trebalo, jer Jovana prolazi kroz težak životni period zbog aktuelnog razvoda.

"Izvini, Stanija, što nisam verovala u ono što si govorila o Danijelu. Pokušaj da razumeš da sam bila slepo zaljubljena, nikom nisam verovala i sa svima sam se svađala da bih ga odbranila", kazala je Jovana, a Stanija je prešla preko svega.

"Jovana mi se izvinila za sve uvrede na moj račun tokom Farme i čestitala mi na hrabrosti da potegnem temu koju ona sad proživljava. Prihvatila sam izvinjenje prvenstveno zato što sam čovek i umem da praštam. A moju podršku ima svaka žena koja trpi psihičko ili fizičko maltretiranje", rekla je Stanija za "Kurir".

Zanimljivo je to što su se nedavno pomirili i Danijel Alibabić i Filip Panajotović, koji je raskinuo vezu sa Stanijom, a koju je takođe započeo u rijalitiju.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>