Region

Svet

Ivan Marinković: Sara me je zvala čim je raskinula sa Akijem, ali nisam joj se javio

Ivan Marinković, finalista Farme 5, koji se u rijalitiju zaljubio u Saru Trajanović, pa od iste dobio "korpu" zbog pevača Andrije Akija Markovića, kaže da ga je manekenka zvala iste noći kad je raskinula sa mladim pevačem.

Ivan Marinković: Sara me je zvala čim je raskinula sa Akijem, ali nisam joj se javio



Sara Trajanović i Andrija Aki Marković raskinuli! Sara: Moja očekivanja nisu ispunjena!
Iako se činilo da Sara Trajanović i Andrija Aki Marković uživaju u svojoj ljubavi, oni su raskinuli posle samo dve nedelje zabavljanja. Manekenka je iste noći pozvala Ivana Mainkovića, koji je već ranije od mnogih viđen kao Sarino dežurno rame za plakanje.

Ivana Marinkovića opet ispalila Sara Trajanović! Ipak, našao joj zamenu! (Foto)
"Video sam propušten poziv od nje, ali sam spavao, pa joj se nisam javio. Pre toga se nekoliko dana nismo čuli, a ja se baš danas selim u novi stan i nisam stigao da joj se javim. Pozvaću je sigurno da vidim o čemu se radi, možda joj je potreban neko sa kim će da priča o svemu što se dogodilo sa Akijem jer zna da sam u Farmi uvek bio tu za nju", otkrio je Ivan Marinković za "Alo".

On je takođe kazao da, ukoliko bude mogao nekako da joj pomogne, sigurno će joj se naći pri ruci, eli eto, "nije stigla da mu kaže da je raskinula sa Akijem".

Farma 5: Ivan Marinković - Sara me zove, ali ja joj se ne javljam
Na pitanje da li postoji mogućnost da se Sara i on pomire, sada kada je ona slobodna, Ivan odgovara: "Čovek sam od krvi i mesa, ali su moje emocije mnogo blaže nego što su bile u Farmi, jer je ona odlučila da bude sa Akijem. I dalje gajim emocije prema njoj, ali ne onim intenzitetom kao pre, jer me čitava situacija malo razočarala. Ipak, vidite šta se dešava: jedni raskidaju, drugi se razvode, neki su gej, neki nisu, pa se tako ni u našem slučaju ništa ne zna. Sve je moguće, ali o tom - potom. Po izlasku sa imanja život je sve nas odvukao na različite strane, nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć. Nismo se često viđali zbog njenih i mojih obaveza, ali sada se već lakše diše i moći ćemo više vremena da provodimo zajedno."

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>