Region

Svet

Jovana Nikolić: Danijel me je tri puta davio, ali ga neću tužiti!

Nevolje u vezi Jovane i Danijela Alibabića, koji su u braku od 28. oktobra 2013, počele su, kako ona kaže pre mesec i po dana. Jovana tvrdi da je tada Danijel prvi put pokušao da je zadavi.

Jovana Nikolić: Danijel me je tri puta davio, ali ga neću tužiti!



Jovana Nikolić: Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator!
"Mislila sam da se to više neće ponoviti, pa sam prešla preko toga. Sada znam da nisam trebala, ali tada sam, kao i sada, bila u šoku. Nakon toga me je hvatao za gušu i davio još dva puta, a poslednji je bio presudni da od njega odem. To se desilo nedelju dana pre Nove godine i tada sam definitivno presekla i odlučila da stavim tačku na naš brak", kaže Jovana za "Blic".

Jovana Nikolić odgovara majci Danijela Alibabića: Imam dokaze da je homoseksualac i nasilnik!
Na pitanje zašto ga nije prijavila policiji za fizičko zlostavljanje Jovana kaže da je verovala da će moći sve da reši sa njim, u njihova četiri zida. "Vaspitana sam da sve probleme u braku rešavam u kući, tako da nisam i ne planiram da podnosim tužbu protiv mog, još uvek zakonitog, supruga. Ni roditeljima nisam govorila šta se dešavalo. Saznali su tek kada sam ga napustila i vratila se u rodni Niš."

Jovana Nikolić kaže da je još u šoku i da ne zna ni šta tačno sada oseća prema mužu ali da će na sudu, ukoliko bude morala, ispričati sve pa i to kako je shvatila da je Danijel naklonjen istom polu, zbog čega, kako tvrdi, nisu imali seksualne odnose. "Sigurna sam da ga ne volim. Isto tako, nisam naučena ni da mrzim. Ne znam kako bih opisala ovo što osećam prema čoveku kojeg sam volela više od života i za kog sam se udala iz ljubavi", dodala je manekenka, koja je odlučna da se razvede nakon samo tri meseca braka.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>