Ljubav

Style

Koliko je vaš dragi posesivan?

Ukoliko vaš partner nikada ništa ne planira, verovatno ste nekada ranije odbili njegovu ideju pa sada ne želi da predlaže bilo šta. Kako biste ga vratili u igru kažite mu da ste raspoloženi za isprobavanje neke nove ideje, jer će na taj način uvideti da uvažavate i njegove odluke.

Koliko je vaš dragi posesivan?



Ukoliko je vaš dragi pasivan kada je seks u pitanju, to je možda zbog toga što ga prihvatate onakvim kakav on zaista jeste. Ne tražite od njega da se brije na intimnom području i on zapada u rutinu. Recite mu da volite da ga ljubite kada je dole sveže obrijan ili mu predložite seks na nekom drugom mestu u kući, osim u spavaćoj sobi. Na taj način ćete ga malo pomeriti.

Ako vam vaš partner za svaki rođendan ili godišnjicu poklanja nešto što se vama uopšte ne dopada, pokušajte mu na neki način dati do znanja šta želite za poklon. Ako ništa ne možete uraditi po tom pitanju, napravite listu želja i recite mu da odabere nešto sa liste i to vam pokloni.

Ukoliko ne može da se seti ko su vaše prijateljice iako ste nekoliko puta sedili zajedno i spominjali ih, onda nije zainteresovan, a nezainteresovanost se javlja zato što se ne oseća prijatno u društvu pojedinih ljudi. Omogućite mu prijatno druženje i budite sigurne da će se idući put setiti ko je vaša prijateljica sa kojom ste se dogovorili za kafu.

Ako ne voli da kuva, onda mu je verovatno i svejedno šta će pojesti za ručak. Uključite ga u kupovinu namirnica i potrudite se da ga uključite i u kuvanje. Nemojte ga nikada napadati ako je nešto pogrešno uradio, jer budite sigurne da se nikada više neće približiti kuhinji.

Autor: B.B.
Izvor: ljepota.ba
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>