Svet

Region

Nastavak horora Petak 13. bez zlokobnog ubice Džejsona?

U novom nastavku čuvenog horor serijala pod nazivom "Petak 13.", prema najnovijim navodima, neće biti mesta za neumoljivog serijskog ubicu Džejsona Vurhiza, pišu elektronski mediji.

Nastavak horora Petak 13. bez zlokobnog ubice Džejsona?Kompanija Paramount, koja je prošlog leta dobila prava na serijal i produkcijska kuća Platinum Dunes još nisu odlučili da li će se Derek Mirs, koji je poslednji glumio Džejsona, vratiti u novom filmu.

"Ne znam, jer ne znam da li ćemo uopšte imati Džejsona. Ne znam ni kog Džejsona ćemo imati. Mogu da vam kažem ovo: volim Dereka Mirsa, volim da radim sa njim i bili bismo presrećni da ga imamo", rekao je Bred Fuler iz Platinum-a na nedavnoj pres turi Udruženja televizijskih kritičara.

"Mislim da ćemo, ako bude bilo mesta za Džejsona Vurhiza, ići sa Derekom (a ne sa Kejnom Hoderom). On je naš tip. Sada ostaje da dobijemo scenario koji će nam se dopasti", dodao je on.

Fuler nije isključio ni mogućnost da novi film u serijalu bude rađen po principu "pronađenog video materijala". "Nikad se ne zna jer to zavisi od priče. To je nešto što razmatramo, ali ne mogu definitivno reći kakav će film biti."

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto:  Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>