Region

Svet

Severina u Nassfeldu, ponovo se zaljubila u skijanje! (Foto+Video)

Najveća regionalna pevačka zvezda Severina Vučković, nakon izuzetno uspešne turneje "Dobrodošao u klub", odmara u austrijskom skijalištu Nassfeld.

Severina u Nassfeldu, ponovo se zaljubila u skijanje! (Foto+Video)



Severina koja obožava izazove i aktivan način života uživala je u snegu i skijanju, ali i mnogim drugim adrenalinskim snežnim radostima koje nudi ovo atraktivno skijalište.

Severina ušla u studio: Dobro jutro, snimam novi album!
"U zadnjih 7 godina imala sam dva preloma noge i potpuno sam zaboravila na skijanje, a onda sam došla u Nassfeld i ponovno se zaljubila…skijanje, planine, belina i osećaj slobode", kazala je pevačica kojoj je posebno zanimljivo bilo isprobati hodanje na krpljama.


Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Opuštanje uz wellnes najbolje prija nakon celodnevnih aktivnosti na snegu, a Severina nam je s odmora u Nassfeldu poručila: "Nassfeld je stvoren za skijanje i wellnes uživanje! Vidimo se!".

Ukoliko se, kao slavna Seve, odlučite za ovo popularno skijalište, čeka vas puno dobrog snega, hrane, sportskih aktivnosti, zabave, i opuštanja u snežnom i zabavnom Nassfeldu. U fotogaleriji i video prilogu pogledajte kako je Severina uživala.





Autor: B.B.
Foto: Press photo
Video: Tomislav Brdjanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>