Svet

Region

Serija Sila: Boran-aga privatno - Volim pristojne žene nevinog lica (Foto)

Mehmet Akif Alakurt, koje je ulogom Boran-age u seriji "Sila" osvojio srca mnogih dama, svakako važi za jednog od najpoželjnijih Turčina, te ni ne čudi toliko interesovanje za njegov ljubavni život.

Serija Sila: Boran-aga privatno - Volim pristojne žene nevinog lica (Foto)



Serija Sila: Boran-aga u privatnom životu - detinjstvo slično scenariju iz serije? (Foto)
Turski glumac Mehmet Akif Alakurt u svet glume ušao je pravo s modne piste. Ovaj markantni tridesettrogodišnjak je zahvaljujući muževnim crtama lica i visini od čak 190 cm, odmah po završetku srednje škole postao maneken. Na takmičenju za najlepšeg modela na svetu 2001. godine, osvojio je drugo mesto i ubrzo postao veoma popularan među ženama.

Serija Sila: Uprkos sličnostima, zaljubljeni Sila i Boran-aga privatno se ne podnose
Njegova partnerka iz Sile, Džansu Dere, jedna je od malobrojnih žena koja nije ostala očarana Mehmetom. Svog kolegu je nazvala "divljakom" i otvoreno ga je ignorisala na snimanju. U pomenutoj seriji glumi vladara plemena Gendžo, Boran-agu, koji prisilno ulazi u brak sa lepom Silom (Džansu Dere). Kaže da između njega i Boran-age donekle ima sličnosti.

"I ja brinem o ženi koja je sa mnom, preuzimam zaštitničku ulogu. Ponekad umem da preteram. Nisam ljubomoran, ali sam veoma brižan", otkriva Mehmet.



Serija Sila: Fatalni Boran beži od ljubavi, ne želi vezivanje ni brak (Foto)
Na snimanju "Sile" zaljubio se u koleginicu Lejlu Basak, koja je tumačila njegovu prvu ženu Jezdu. Raskinuli su tri godine kasnije, 2009, kada je Mehmet na snimanju serije "Adanali" upoznao Selin Demiratar. Sada je u vezi sa devojkom po imenu Tugče Vargin, koja radi u produkciji serije o Mehmedu Osvajaču (u kojoj Mehmet igra naslovnu ulogu). U intervjuu za hrvatski inMagazin, Alakurt je priznao da je tradicionalan muškarac i da od svoje žene očekuje da bude dobra domaćica i da ga uvek dočeka kada dolazi kući, čak i u pola noći.

"Volim pristojne žene, nevinih lica, takve će me uvek privući. Žena treba da bude vaspitana i uljudna i, na neki način, naivna. Žena je posebno biće. Mislim da različite stvari pristaju muškarcima i ženama. Na primer, ne smeta mi kada muškarac psuje, ali psovke nikako ne pristaju ženskim ustima. To mi odmah pokvari utisak. Naruši tu ženstvenost", kaže turski lepotan.



Inače, iako je rođen u Istanbulu, Mehmet Alakurt je detinjstvo provodio na Crnom moru.

"Imam porodicu koja je u punom značenju te reči vezana za tursku tekovinu i običaje. I mene su vaspitali upravo tako, ja sam čovek vezan za tradiciju. Imam tri starije sestre i dva starija brata. Detinjstvo sam proveo u Kadirgi, na Kumkapiju. Lovili smo ribe, kupali se i vozili bicikle. Dobra strana odrastanja u velikoj porodici je to što se retko dosađuješ, uvek imaš s kim da se igraš. Bio sam nemirno dete, majka je često odlazila u školu na razgovor s direktorom", priznao je Mehmet i dodao da nije postao glumac, bio bi trgovac, kao i njegov otac.

Autor: T.I.
Izvor: Blic Žena
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>