Region

Svet

Adil Maksutović dovodi Anu na nastup?! Prvo pojavljivanje nakon afere!

Pevač Adil Maksutović pozvao je suprugu Anu da zajedno proslave srpsku Novu godinu u beogradskom klubu u kojem će on večeras prvi pur nastupiti nakon afere.

Adil Maksutović dovodi Anu na nastup?! Prvo pojavljivanje nakon afere!



Adil Maksutović će se večeras prvi put naći pred beogradskom publikom nakon afere koja je nastala zbog navodnog fizičkog zlostavljanja supruge Ane, a najzanimljivije je to što na svom nastupu u jednom klubu očekuje da mu najveća podrška bude upravo ćerka Džeja Ramadanovskog.

Ana Ramadanovski dozvolila Adilu Maksutoviću da vidi sina
"Njih dvoje su posle svih problema i nesuglasica sada u korektnim odnosima. Adil redovno viđa njihovog sina i sve su bliže pomirenju", kaže Kurirov izvor i dodaje: "Pevač je pozvao svoju suprugu da večeras bude u prestoničkom klubu da zajedno proslave Novu godinu po julijanskom kalendaru. Ana se još uvek premišlja, ali nije isključeno da će slaviti upravo uz Maksutovićeve pesme. Zanimljivo je da je Ana retko pratila Adila na nastupima, pa bi ovo stvarno bio izuzetak".

Sagovornik dodaje i da je, nakon otkazanog dogovorenog nastupa za doček Nove godine 31. decembra, pevačeva situacija ponovo krenula uzlaznom putanjom i da su sva mesta za večerašnji doček popunjena.

Autor: B.B.
Izvor: Kurir
Foto: Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>