Region

Svet

Jovana Nikolić odgovara majci Danijela Alibabića: Imam dokaze da je homoseksualac i nasilnik!

Jovana Nikolić, nakon optužbi majke Danijela Alibabića da je alkoholičarka, rešila je da odgovori, te kaže da je svekrva nikada nije volela, i da zbog toga sada ovako priča. Takođe, poručuje da ima dokaze da ju je pevač zlostavljao i da je homoseksualac.

Jovana Nikolić odgovara majci Danijela Alibabića: Imam dokaze da je homoseksualac i nasilnik!



Majka Danijela Alibabića: Jovana je alkoholičarka koja se dopinguje!
Jovana Nikolić, nakon navoda majke Danjela Alibabića da je manekenka alkoholičarka kojoj treba stručna pomoć, izjavila je da ju je svekrva nikada nije volela i želela za snajku, te da je stoga ni ne iznenađuju reči dotične gospođe.

"Ne iznenađuje me reakcija Danijelove majke. Ta žena me nikada nije volela. Često se svađao sa njom jer nije mogla da sakrije netrpeljivost prema meni. Ovo joj je idealna prilika da dokaže kako sam ja loša za njenog sina. Sada verovatno likuje i priča kako je bila u pravu za sve", rekla je Jovana Nikolić za "Blic".

Jovana je još jednom potvrdila da stoji iza svake reči koju je izgovorila na račun svog pred zakonom još uvek supruga, Danijela Alibabića.

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!
"Sve je tačno i ostajem pri svakoj svojoj rečenici. Čula sam da će me moj još uvek zakoniti suprug tužiti za klevetu, ali ja mu poručujem da ću svaku reč dokazati na sudu. Dakle, imam dokaze i da me je maltretirao i da je homoseksualac", zaključila je Jovana.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>