Region

Svet

Majka Danijela Alibabića: Jovana je alkoholičarka koja se dopinguje!

Iako je Danijel Alibabić izjavio da o svojoj još uvek zakonitoj supruzi Jovani ne želi nijednu ružnu reč da kaže, njegova majka Olivera ima o snaji štošta da ispriča. Ona ne štedi reči, te kaže da je manekenka alkoholičarka kojoj treba stručna pomoć.

Majka Danijela Alibabića: Jovana je alkoholičarka koja se dopinguje!



Majka pop pevača Danijela Alibabića, Olivera, besna je na Jovanu Nikolić zbog optužbi koje je na izrekla na račun njenog sina: da ju je pevač u braku maltretirao fizički i psihički.

Danijel Alibabić čuva Jovanine poruke: Zapamtićeš me, proći ćeš gore od Adila!
"Predvidela sam sve ovo. Nije ona za mirnog mladića poput mog Danijela. Njoj treba neki žestok i opasan momak, neko ko je njenog kalibra. Ona ima lepu glavu, ali šuplju, nažalost. Ružno je da govorim loše o njoj jer mi je bila snaha, a Danijelu žena. Takođe smatram, njoj treba neko stručno lice, psihijatar, na primer", rekla je Olivera za "Blic", i dodala da je Jovana alkoholičarka.

"U kući ništa nije radila. Izlazila je stalno, dolazila pred zoru dopingovana, dok je Danijel radio. Ustajala je u pet po podne svakoga dana. Zanimao ju je samo provod i alkohol. Bila je pijana skoro svakog dana, prava alkoholičarka ", kazala je Danijelova mama.

Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
Ona je takođe dodala da sumnja u priču da je Jovana imala spontani pobačaj, te smatra da je namerno abortirala. "Mislim da je svojevoljno abortirala. Nakon "Farme" je imala dovoljno vremena da se raspita o Danijelu, njegovoj porodici, popularnosti... i mislim da je sve dobro odglumila. Udala se za njega zarad medijske popularnosti. Mislim da ga je bog stavio na iskušenje da bi shvatio kakvu je devojku imao pored sebe i izgubio. Lejla Hot mu je u svemu odgovarala. Jako su se voleli", ispričala je Olivera.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>