Najnovije vesti

Premijerno: Lepa Brena - Zaljubljeni veruju u sve! (Video)

Pevačica Lepa Brena od kako je počela 2014. godina konstantno časti svoje fanove novim pesmama, a na redu je još jedan budući hit " Zaljubljeni veruju u sve".

Premijerno: Lepa Brena - Zaljubljeni veruju u sve! (Video)Brena je ovu pesmu premijerno izvela u emisiji "Grand parada", a sem što je publika odmah dobro prihvatila, i sama pevačica kaže da je oduševljena: "Potpuno sam odlepila za ovom pesmom" ,rekla je Lepa Brena.

U pitanju je numera koju je isključivo za nju napisao Hari Varešanović, sa kojim je zajedno pevala na dočeku Nove godine. Kako zvuči "Zaljubljeni veruju u sve", poslušajte na našem portalu.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti

Komentari

Pinkove zvezdice: Mala Nejra oduševila žiri izvođenjem pesme Neka mi ne svane! (Foto+Video)

Pinkove zvezdice: Mala Nejra oduševila žiri izvođenjem pesme Neka mi ne svane! (Foto+Video)

Posle prva tri takmičara koji su dobro zabavili žiri, usledilo je nekoliko takmičara koji nisu bili loši, ali nisu uspeli da dovoljno oduševe žiri. Međutim, kako je emisija odmicala tako se situacija popravljala, pa je mala Nejra uspela da prođe sa svih pet glasova.
 
Pinkove Zvezdice: Veče počelo sa #svihpet, ali takmičari ne oduševljavaju žiri samo pevanjem! (Foto)
9-godišnja Katarina pevala je "Malo mi za sriću triba", ali ju je trema sprečila da pokaže i da sve od sebe. Posle nje zapevao je 15-godišnji Aleksandar. Ovaj dečak iz Makedonije pevao je pesmu Tošeta Proeskog, što je Hari smatrao odličnim izborom pesme. Ipak, Aleksandar je uspeo da dobije tri glasa od žirija. Usledila je Ivana sa pesmom "Crno i belo", ona je dobila četiri glasa. Odlučila se na pesmu koju u originalu izvodi Kaliopi, koja važi za jedan od najmoćnijih glasova u regionu. Ovaj hrabar izbor se definitivno isplatio, obzirom na broj glasova koje je dobila.

Tekstualna vest24. oktobar 2014

Region

Svet