Region

Svet

Goga Sekulić dala šestomesečni pomen svom pokojnom suprugu: Svaki dan plačem za Igorom (Foto)

Goga Sekulić juče je organizovala pomen povodom šest meseci od tragične smrti supruga Igora Ramovića. Taj čin je protekao bez Ramovićevih roditelja, a Goga ni ovaj put nije mogla da sakrije tugu i bol.

Goga Sekulić dala šestomesečni pomen svom pokojnom suprugu: Svaki dan plačem za Igorom (Foto)



Pevačica Goga Sekulić je šestomesečni pomen održala juče, u krugu svojih prijatelja i rođaka. Nakon suđenja sa svekrvom Zoricom Terzin i loših odnosa sa Zoranom Ramovićem, Igorovim ocem, Sekulićeva je sama obeležila šest meseci od smrti supruga, dok su njegovi roditelji odvojeno, pre endelju dana, održali pomen.

Goga Sekulić u grču i suzama pričala o pokojnom suprugu: Držala sam ga za ruku kad je izdahnuo! (Foto)
"Ja sam sama organizovala pomen povodom pola godine od smrti mog muža. Moji prijatelji, rođaci, kumovi i ja smo se okupili da obeležimo taj dan. Šta da vam kažem, i dalje mi je veoma teško. Igor mi mnogo nedostaje, svakog dana pomislim na njega i krenu mi suze niz lice. Ali, život ide dalje i samo želim da mi moj Igor ostane u lepom sećanju", izjavila je Goga za "Alo", nakon što je zaplakala nad spomenikom svog pokojnog supruga.



Gogi su preko potrebnu podršku juče pružili prijatelji, pre svih venčani kum nje i Igora, Nemojša Bojović, kao i pevač i bivši farmer Lepi Mića, koje je sve vreme bio uz Sekulićevu. Gogina dobra drugarica i saradnica Marina Tucaković kasnila je na pomen, ali je pevačici pokazala kakav je prijatelj i uputila joj je reči podrške.

Podsetimo, Igor Ramović preminuo je u julu prošle godine, posle nepuna dva meseca provedena u braku sa Gogom. U nemačkoj bolnici izgubio je bitku sa rakom pankreasa, i za sobom ostavio ucveljenu suprugu. "Sve vreme sam bila uz njega, držala ga za ruku i trudila se da budem jaka za oboje. Njegova majka ga je obilazila, a ja nisam želela da se odvajam od njega ni za trenutak. Na rukama mi je i preminuo", govorila je Goga.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>