Svet

Region

Bali-beg naplatio svoju lepotu: Za 16 sati uzeo 720.000 evra! (Video)

Burak Ozčivit, poznatiji kao Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni, lepotan je koji je zaludeo srca mnogih žena. Svoju lepotu, a i popularnost, dobro je i naplatio, te je za snimanje jedne reklame inkasirao čak 720.000 evra!

Bali-beg naplatio svoju lepotu: Za 16 sati uzeo 720.000 evra! (Video)Turski glumac Buruk Ozčivit, pored toga što zavodi na TV ekranima, on to čini i na modnim pistama i reklamnim kampanjama, jer se zgodni Bali-beg pored glumačke profesije može pohvalitii i uspešnom manekenskom karijerom.

Bali-beg ima novu devojku: Osvojio Nedžlu iz serije Kad lišće pada?! (Foto)
Ipak, popularenost koju mu je donela serija Sulejman Veličanstveni kvalifikovala ga je i za visoke honorare kada su TV reklame u pitanju. Tako, čuveni zavodnik snimio je reklamnu kampanju za Pepsi, a u poslednjem TV spotu on je snažni junak koji iz snegom zatrpanih predela spasava jelena, te ga na rukama nosi do svog kamiona. Ništa manje nismo ni očekivali!

Snimanje je trajalo 16 sati, a Burak je priznao da se smrzao do kostiju koliko je hladno bilo. Ipak, to mu se itekako isplatilo, budući da je zgodni glumac taj poduhvat naplatio čak 720.000 evra!Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>