Region

Svet

Soraja Vučelić na meti manijaka: Farbom joj upropastio automobil!

Soraja Vučelić našla se na meti progonitelja! Njen tajni obožavalac agresivniji je no što je mislila, te je njegovu opsesiju morala da plati 3.000 evra, jer joj je farbom ispisanim ljubavnim poruka upropastio automobil.

Soraja Vučelić na meti manijaka: Farbom joj upropastio automobil!



Soraja Vučelić ima novog dečka: smuvala bogatog Rusa! (Foto)
Srpska sarleta Soraja Vučelić u problemu je do guše! Naime, nju već neko vreme tajanstveni obožavalac spopada porukama na društvenim mrežama, ali je u svojoj opsesiji otišao i korak dalje, te pretio da će se ubiti ukoliko se Soraja i on ne upoznaju. Poslao joj je i konkretno upozorenje, te je tako Vučelićeva zatekla svoj akupoceni automobil uništen farbom.

Naime, progonitelj je farbom ispisao ljubavne poruke po njenom četvorotočkašu, te Soraji napravio ceh od 3.000 evra!

"Neko mi je farbom uništio auto pre dva dana. Pisao je da me voli… Sumnjam na jednog lika koji me spopada redovno po društvenim mrežama i piše da će da se ubije ako ne pristanem da se vidimo", rekla je starleta za "Telegraf".

"Za sada mi je sve to simpatično, ali brine me što su mi ispisali kola, tako da znaju gde se krećem. Ako je to isti momak koji mi preti, moraću da reagujem. Za sada ništa neću da preduzimam", kazala je Soraja Vučelić.

Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>