Region

Svet

Zvezde Granda: Nina, Milana, Nenad, Žarko i Aleksandar prošli u sledeći krug! (Foto)

Muzičko takmičenje Zvezde Granda je i večeras iznedrilo mnogo talenata. Ipak, pravila su surova, te u mnoštvu sjajnih kandidata samo sledećih pet se izborilo da ide dalje: Nenad Carević, Milana Stevanov, Nina Đumić, Žarko Madžić i Aleksandar Ljubičić.

Zvezde Granda: Nina, Milana, Nenad, Žarko i Aleksandar prošli u sledeći krug! (Foto)



Zvezde Granda: Muamer, Marina, Peđa, Emina i Ivona idu dalje! (Foto)
Voditeljski par Sanja Kužet i Voja Nedeljković su nas i večeras vodili kroz veče sjajnih mladih pevačkih nada koje se bore za svoje mesto na estradnom nebu. Petočlani žiri, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac, imali su tu moć da odlučuju o sudbini kandidata, a po običaju, kada ne bi bili složni, u pomoć su uskakali Lepa Brena i Saša Popović kao specijalni žiri Grand pordukcije.



Od početka do kraja, večerašnja kvalifikaciona emisija Zvezde Granda bila je prepuna emocija: treme, uzbuđenja, a potom i olakšanja, sreće ili pak žalosti. Opet su se dale videti suze, kako radosnice tako i one od tuge, a podjednako su bili uzbuđeni i takmičari na bini i njihove porodice i prijatelji u bekstejdžu.

Članovi žirija po običaju su bili strogi, ali i pravedni, te nisu odstupali od svojih još ranije postavljenih visokih standarda. I, takođe po običaju, ni večeras nisu bili složni, a nisu izostajali ni pokušaji pojedinih članova žirija da utiču na druge. U tome su prednjačile Zorica Brunclik i Snežana Đurišić.



Zvezde Granda: Tijana, Armin, Danijel, Marko i Haris idu dalje! (Foto)
Njihova meta bio je Bosanac, te kada bi se on uzdržavao od pritiskanja potvrdnog tastera, a Snežana, recimo, već dala prolaz kandidatu, folk zvezda nimalo se nije libila da se izbori za svoje mišljenje. Ali, večeras je bila fina! "Pa, ajde, pritisni taj taster! Evo, snimiću duet sa kanidatkinjom, a ti ćeš da nam radiš aranžman! Hajde, hajde, Boso, vidiš kako joj je lepa haljina, daj da je vidimo celu", nagovarala je Snežana u svom simpatičnom maniru.



Večerašnja epizoda uglavnom je prošla u lepom raspoloženju, bez uvredljivih reči i većih tenzija. Zorica Brunclik je više puta ustajala da zaigra, a čak je sjajna atmosfera povukla i rigidnog predsednika žirija Šaulića, pa je i on u jednom momentu svojim telom ispratio ritam muzike.

Naposletku, izbor je sužen, te je nastupio baraž u koji je ušlo 13 kandidata. Borba je bila napeta, te nakon otpevanog po jednog refrena, da ubede žiri da zaslužuju da prođu u sledeći krug takmičenja pošlo je za rukom sledećoj petorki: Nenad Carević iz Gornjeg Milanovca (24 godine), Milana Stevanov iz Srpskog Itebeja (20 godina), Nina Đumić iz Zemuna (25 godina), Žarko Madžić iz Beograda (18 godina) i Aleksandar Ljubičić iz Brčkog (18 godina).

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>