Region

Svet

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!

O šokantnoj vesti, da je brak Jovane i Danijela Alibabića bio paravan kojim je on hteo da prikrije svoju homoseksualnost, te da je suprugu tukao, svoja mišljenja izneli su i bivši farmeri, koji su u rijalitiju svedočili početku njihove "ljubavne veze".

Bivši farmeri o skandalu Alibabić: Goca Božinovska - Kleo mi se da je nije udario! Vesna Rivas - Svi znaju da je on gej!



O optužbama Jovane, pred zakonom još uvek Alibabić, a samoproklamovano Nikolić, na račun supruga Danijela, oglasili su se i bivši farmeri, koji su bili svedoci početaka njihove veze. Mišljenja su naravno podeljena, a evo i šta kažu:

Daria Stanojević: Krili su to od mene

Danijel Alibabić podneo krivičnu prijavu protiv Jovane! Jovanina majka: Nisam živela sa njima pa da znam šta se dešavalo!
Pročitala sam u novinama da se razvode i odmah sam pozvala Jovanu. Razgovor je kratko trajao. Potvrdila mi je, ali nije mogla da priča jer je bila u šoku. Danijela sam srela na aerodromu za Božić i ništa mi nije rekao. Delovalo mi je da lepo funkcionišu. Često sam odlazila kod njih i zaista mi ništa nije bilo sumnjivo. Kao njihova kuma im želim sve najbolje, a najviše bih volela da se pomire.

Nenad Aleksić Ša: Ne znam da li je bije

Znam da se na Farmi pričalo da je on gej, ali pošto ga poznajem, ne verujem u to. Ne znam da li je bije ili ne. Samo njih dvoje znaju šta se dešavalo između njihova četiri zida. Delovali su mi kao super par.

Stanija Dobrojević: Bila sam u pravu da je gej


Stanija Dobrojević: Dakle, nisam pogrešila u proceni Alibabića! Možda ovaj moj idiot ipak doleti sa prstenom!
Eto, bila sam u pravu da je gej. Ja sam jedina imala hrabrosti da na Farmi iznesem svoj stav i svoje mišljenje o Danijelu, ali sam zbog toga dobila po nosu od farmera i javnosti, tako da sada neću ništa da komentarišem. Njihov život, njihova stvar. Nisam upućena u njihov odnos od završetka rijalitija i volela bih da tako ostane.

Goca Božinovska: Kleo mi se da nije digao ruku na nju


Ne verujem da je Danijel homoseksualac i da je tukao Jovanu. S Danijelom sam se čula posle Nove godine i on mi se kleo da nije digao ruku na nju niti povisio ton, ali da su im odnosi zahladneli. Oni su mi jako dragi i mnogo mi je žao što se razvode. Lepo sam im govorila da je potrebno bar godinu dana zabavljanja da se dobro upoznaju.

Vesna Rivas: Svi znaju da je Danijel homoseksualac

Još na Farmi sam pričala da je gej. Danijel je od svih tih gejeva koji su bili na Farmi u našoj grupi ipak bio najkulturniji i prema meni je do pred kraj bio super. Zvali su me na svadbu, ali mi nije padalo na pamet da idem. Jovanu je pokupio usput jer mu je bila potrebna kao pokrivalica za sve. On je stalno trčao za Filipom Panajotovićem.

Zorica Marković: Nemam lepo mišljenje o Danijelu

Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!
Još na Farmi sam im rekla da im veza neće opstati. Pričalo se da je gej, a i da jeste, nemam ništa protiv. Osetila sam da od njihove ljubavne priče nema ništa, zbog čega sam bila osuđena na najgore uvrede od farmera. Ne mislim ništa lepo o njemu i njegovom ponašanju prema meni.

Filip Mitrović: To ne liči na Danijela!

Iskreno, sve ovo mi ne liči na Jovanine reči niti da je Danijel nešto tako mogao da uradi. Ja sam njihov prijatelj i ostaću to do kraja, bili oni u braku ili ne. Ružno je što sve ide preko medija.

Ljuba Pantović: Treba da rešavaju stvari između sebe!

Kao što ne komentarišem svoj, još manje komentarišem tuđe živote. Oboje su mi dobri prijatelji i mnogo ih volim, tako da ne stajem ni na čiju stranu. Smatram da sami treba da rešavaju stvari jer ni najveći prijatelji ne dele baš sve detalje iz svog života. Ja sam već neko vreme u Finskoj, gde ću boraviti još neko vreme. Imam mnogo posla. Naravno, za sve prijatelje sam uvek tu da pomognem.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir, Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>