Region

Svet

Veljko Ražnatović: Moja majka i Mašina porodica su prihvatili veridbu!

Veljko Ražnatović, koji je nedavno šokirao javnost objavivši da se verio sa Mašom Terzić, kaže da su njegova mama Ceca Ražnatović i njegov budući tast, direktor OFK Beograda, Zvezdan Terzić, oduševljeni veridbom.

Veljko Ražnatović: Moja majka i Mašina porodica su prihvatili veridbu!Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)
Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, 17-ogodišnji Veljko, ostaje pri svojoj veridbi sa Mašom Terzić, inače ćerkom direktora OFK Beograda Zvezdana Terzića, ali kaže da će "ludi kamen" ipak pričekati, jer su još uvek mladi.

"Meni ništa nije neobično što smo se verili, sve je isto kao i pre, samo je prsten na ruci", kazao je Veljko Ražnatović za "Alo".

Ceca Ražnatović: Ja sam pomogla Veljku u izboru prstena (Foto)
"Ne planiramo svadbu jer smo još uvek mladi, za to ima vremena. Kada sam Maši dao prsten, bila je iznenađena, ali nije bilo suza, samo izliva ljubavi. Majka je sa mnom izabrala prsten, a kada sam im rekao za veridbu, svi su bili iznenađeni jer sam još mlad, ali su i moja i njena porodica ovu vest lepo prihvatili", rekao je on.

Veljko je juče ujutru krenuo na Kopaonik, gde će sa svojom izabranicom uživati u prvim danima veridbe. "Trenutno smo na Kopaoniku, ali mi je krivo što nema snega. Ovde ćemo Maša i ja uživati narednih nekoliko dana", rekao je Veljko Ražnatović.

Ipak, iako Veljko tvrdi da su svi oduševljeni veridbom, Zvezdan Terzić je poručio da su se njegova ćerka i Cecin sin samo šalili.

"Nije istina da su se verili, to su samo dečje igre! Ostavite ih na miru, oni su maloletni", rekao je Terzić i dodao da njegova ćerka nema profile na društvenim mrežama, na kojima izjavljuje ljubav Veljku. "To su lažni profili, ona se ne dopisuje ni sa kim", kategorički je zaključio.

Terzić smatra da ovim povodom nema potrebe da se čuje sa budućom prijateljicom Cecom Ražnatović. "Nisam se čuo sa Cecom i nema potrebe za tim", dodao je on.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>