Region

Svet

Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!

Jovana Nikolić, kako se nezvanično saznaje, pre no što je objavila saopštenje za javnost u kojem supruga Danijela Alibabića optužuje za zlostavljanje, od pevača je tražila novac u zamenu za ćutnju.

Jovana Nikolić od Danijela Alibabića tražila pare u zamenu za ćutanje?!



Bivša misica Jovana Nikolić, pred zakonom i dalje supruga Danijela Alibabića, navodno je mladom pevaču postavila ultimatum: novac ili skandal. Kako Danijel na isti nije pristao, tako je ona u javnost izašla sa šokantnom pričom da ju je on zlostavljao, te da je zapravo homoseksualac, a da je njihov brak najobičnija farsa.

Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!
"Kako sam čuo, Jovana je Danijelu pre nekoliko dana poslala sms u kome je navodno rekla da je pripremila saopštenje u kojem ga optužuje da je zlostavljao i da je naklonjen istom polu. Tražila mu je novac u zamenu da to pismo ne ispliva u javnost. On nije pristao i njeno saopštenje o tome je i objavljeno", rekao je za Blic izvor blizak Alibabiću.

Jovana je ovakve navode oštro demantovala. "To je jeftina priča koja vređa inteligenciju. Nema veze sa istinom i ne bih je komentarisala. Neka smisli neku skuplju priču, pa ću je prokomentarisati. Kakav novac bih ja od njega mogla da tražim? I za šta? U zamenu za ćutanje? Nikada", kategorički je zaključila.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>