Region

Svet

Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!

Drama u porodici Alibabić se nastavlja! Optužbe Jovane na račun supruga Danijela potresle su ne samo mladog pevača, već i njegovog bolesnog oca. Stoga, on strahuje da će srce njegovog oca otkazati zbog, kako je kazao, gadosti koje je Jovana izrekla.

Danijel Alibabić: Strahujem da će mi otac umreti zbog Jovaninih gadosti!



Ispovest Jovane Nikolić, još uvek zakonite supruge Danijela Alibabića, u kojoj je izrekla da ju je pevač u braku zlostavljao, te da je on zapravo homoseksualac, još uvek potresa javnost, a najviše članove porodice Alibabić.

Iako još ne želi da ispriča svoju stranu priče, Danijel, koji se trenutno nalazi u Podgorici, za "Alo" je ukratko kazao kako se oseća.

Jovana Nikolić: Istina je sve što sam rekla!
"Sve što je izgovorila Jovana je laž! Zbog svake reči će krivično odgovarati pred sudom. Tata mi ima tumor i tešim ga da mu srce ne otkaže zbog gadosti i laži koje je iznela. Neću je pljuvati i vređati, ali ću je krivično goniti jer me je nazvala nasilnikom ", kratko je rekao Danijel, koji ne želi da s epreko medija prepucava sa svojom još uvek zakonitom suprugom.

Naime, on je potpuno van sebe zbog svega što je Jovana rekla u medijima, a što je dodatno otežalo zdravstveno stanje njegovog oca Rasima, oko kojeg se skupila cela porodica. Pevač je trenutno u Podgorici, gde pokušava da smiri roditelje i objasni im da je Jovana izrekla gnusne laži.

Jovana Nikolić: Danijel Alibabić me je tukao i davio! Nisam bila trudna, a on je homoseksualac!
"Majka Olja ne prestaje da plače jer nije očekivala da tako nešto može snajka da joj uradi, naročito što ju je prihvatila kao svoje dete i nikada joj se nije požalila na Danijela. Teško joj je i da svog sina gleda kako pati i trudi da ga zaštiti od svega što piše u medijima. Sa druge strane, Danijel je izbezumljen i teško mu je da priča o svemu, čak se i najboljim prijateljima ne javlja, tako da niko ne zna šta se zapravo desilo. Čuli smo se za Božić, kada smo popričali, rekao mi je da on ima nastup, dok je Jovana otišla da praznike provede u Nišu kod roditelja. Ništa neobično nisam primetio, ne znam šta je razlog tolikog njenog besa da je odlučila da mu uništi život i zašto, ako se sve to dešavalo, nije otišla u policiju, nego kod vas novinara", rekao je jedan od pevačevih prijatelja.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>