Region

Svet

Danimir Vajs: Ne znam kako je Jelena Golubović pobedila u Farmi, ali nije zaslužila!

Danimir Vajs je sa Simonidom Ačević i Miss Svetlanom gostovao u emisiju Narod pita, te je ovaj trojac, sumirajući utiske nakon rijalitija, izneo mišljenje o pobednici pete sezone Farme, Jeleni Golubović.

Danimir Vajs: Ne znam kako je Jelena Golubović pobedila u Farmi, ali nije zaslužila!Denser Danimir Vajs još jednomj epotvrdio svoje nezadovoljstvo pobednicom rijalitija Farma 5, Jelenom Golubović. "Mislim da nije fer što je Jelena pobedila, ali želim joj svu sreću. Negde smo i mi doprineli njenoj pobedi", kazao je on, i dodao da je pravo iznenađenje i otkriće za njega bila Romana Panić.

Takođe je istakao da Golubovićevoj zamera to što se u svađama nije ustručavala da vređa porodice drugih farmera. "Ne zanima me to što je pokazala grudi i ostalo, ali kada vređa nekoga ko nije tu i kada vređa nečiju porodicu, to nije u redu", zaključio je denser.

Miss Svetlana i Simonida Ačević pridružile su se Vajsovim stavovima, te dodale da je Jelena Golubović bila najneurednija od svih farmera. "Ja nikada nisam legla sa šminkom, nikada obučena", kazala je Svetlana, a Vajs se nadovezao: "Jelena apsolutno ništa nije radila! Ne znam kako je pobedila, ali nije zaslužila!"

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>