Svet

Region

Bali-beg ima novu devojku: Osvojio Nedžlu iz serije Kad lišće pada?! (Foto)

Burak Ozčivit, svima poznatiji kao Bali-beg iz serije Sulejman Veličanstveni, izgleda da je vrlo brzo preboleo to što ga je verenica ostavila zbog drugog. Zgodni turski glumac utehu je vrlo brzo pronašao, i to u koleginici Fahrije Evdžen.

Bali-beg ima novu devojku: Osvojio Nedžlu iz serije Kad lišće pada?! (Foto)



Bali-beg utučen, verenica ga ostavila zbog drugog
Turski glumac Burak Ozčivit, proslavljen ulogom  Bali-bega u seriji Sulejman Veličanstveni, već je našao novu devojku! Naime, čuvenom zavodniku nije dugo trebalo da preboli to što ga je dve godine mlađa devojka, inače manekenka, ostavila zbog drugog muškarca. Kako se šuška, utehu je pronašao u svojoj koleginici Fahrije Evdžen, nama poznatoj kao Nedžla iz serije Kad lišće pada.

Buruk i Fahrije zbližili su se tokom snimanja zajedničke serije Grumuša, a njihove kolege tvrde da između ovog para itekako postoje varnice.

"On se zatrpao poslom kako bi odagnao crne misli, i to mu je pomoglo. Kaže da neće da srlja u novu vezu, ali primetili smo da već ima novu devojku u životu koja ga teši posle ljubavnog brodoloma. Gde ima dima, ima i vatre, a njegov odnos s Fahrije daleko je od prijateljskog", otkrile su njihove kolege sa seta.



Inače, atraktivna glumica, iako je bije glas da je posesivna i "manijak za kontrolu", izgleda da svojim karakterom odgovara zgodnom Buraku. "Ljudi su puni predrasuda prema Fahrije. Kažu da ima težak karakter, ali mi smo se složili čim smo se upoznali. Istina je da  umemo da se posvađamo, ali to je zato što smo oboje nepopravljivi perfekcionisti kada je reč o poslu", ispričao je Buruk o Fahrije.

Takođe, glumac je otkrio i kakav je on lično u ljubavi. "Strastven sam, ali i oprezan. Potrebno mi je vreme da se potpuno opustim i prepustim emocijama. Dosadašnje iskustvo me naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje ne želim da gubim glavu", kazao je Burak Ozčivit.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>