Region

Svet

Ceca Ražnatović: Ja sam pomogla Veljku u izboru prstena (Foto)

Vest da je Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, verio svoju devojku Mašu Terzić, protresla je javnost koja je sa nestrpljenjem čekala da čuje šta o veridbi svoga sina misli folk diva. Nju to, očito, vrlo zabavlja.

Ceca Ražnatović: Ja sam pomogla Veljku u izboru prstena (Foto)



Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)
Sin Cece Ražnatović, 17-ogodišnji Veljko, podigao je dosta prašine najpre na društvenim mrežama, a potom i u široj javnosti, objavivši na svom Fejsbuk profilu da se verio. On je objavio sliku prstena na ruci svoje devojke Maše Terzić, uz komentar "Gospođa Ražnatović", a potom je napisao i "Pa ja sam sada veren čovek".



Naravno, sve je zanimalo kako na to reaguje Ceca, budući da je njen sin pre mesec dana napunio tek 17 godina, dok je Maša, inače ćerka predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića, od njega starija godinu dana. Folk diva kazala je da će mladi zaljubljeni par ipak još malo sačekati sa svadbenim veseljem.

Pevačica je kazala da  prsten nije zapravo verenički, već da je to bio božićni poklon za Mašu. "Ja sam pomogla Veljku u izboru prstena. Pretpostavljam da bi me neko obavestio da mi se sin verio", rekla je ona kroz osmeh, a potom i dodala: "Sinoć su sedeli kod nas, ali, naravno, niko nije pominjao veridbu. Inače su mnogo slatki, a Veljko je sam napisao pesmu koju je postavio na Fejsbuku. Veoma je talentovan i romantičan."

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>