Region

Svet

Marijana Leontijević: Jelena Golubović je prema meni ispala pravi prijatelj, svako ima svoje impresije!

Farma 5 nedavno je završena, a utisci o učesnicima još uvek se sumiraju. U emisiji "Narod pita farmere" gostovale su Marijana Leontijević, Džidža Stojković i Sara Trajanović, a čak i sada glavna tema bila je pobednica Jelena Golubović.

Marijana Leontijević: Jelena Golubović je prema meni ispala pravi prijatelj, svako ima svoje impresije!



Javljali su se fanovi popularne rediteljke, ali i oni koji su bili protiv nje. Jedna od njih rekla je Sari da ne bi volela da njena unuka bude kao manekenka: "Da dominira i manipuliše", dok su drugi hvalili Sarino ponašanje. Sem toga, voditelja Vladu je zanimalo kako će Aki Marković podneti što Sara Trajanović odlazi u Indiju zbog poslovnog angažmana. "Aki dobro zna sa kime se zabavlja, ja često putujem i nadam se da će dobro podneti", rekla je manekenka.

Kada se povela priča o Jeleni Golubović, gledaoci su napali Marijanu Leontijević zbog njene podrške upućene rediteljki, a videlo se da ni Sari nije svejedno: "Svako ima svoje utiske. Meni je Jelena Golubović pružila ruku kada mi je to bilo potrebno i zbog toga je cenim, ispala je pravi prijatelj prema meni. Čule smo se, ali se još uvek nismo videli" objasnila je manekenka i dodala da se vraća na fakultet kako bi radila na sebi, a vratiće se i baletu.

Dok se, kad je Sara u pitanju, i dalje govorilo o njoj i Ivanu Marinkoviću, manekenka je istakla da joj je drago što je po tome ostala upamćena, a ne po nekim drugima stvarima: "Hvala dragom Bogu što me samo za njih pitate, a ne za neke druge stvari kao ostale farmere. Iz tog razloga ne podržavam Jelenu Golubović".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>