Region

Svet

Seks u britanskom Velikom bratu: Raskalašno ponašanje i gole grudi na sve strane! (Foto)

Dok se mi sablažnjavamo kada u domaćim rijalitijima gledamo "pomeranja ispod jorgan planine",  dotle se u inostranim ponašaju toliko raskalašno da ne bi bilo čudno kada bi im sledovali samo posleponoćni termini.

Seks u britanskom Velikom bratu: Raskalašno ponašanje i gole grudi na sve strane! (Foto)



Kod Britanaca izgleda više nema ni najmanjeg tabua, a trka za slavom dozvoljava sva pomoćna sredstva. Tako, njihovo izdanje rijalitija Veliki brat, i to VIP verzija, koja je okupila brojne poznate ličnosti, već posle prvih par dana grcala je u seksualno eksplicitnim sadržajima.

Samo tri dana, nakon ulaska u kuću Velikog Brata, takmičari su počeli da se ponašaju i više nego opušteno, te je vrlo brzo sve preraslo u raskalašnu igranku bez prestanka.



Jedna od VIP ukućanki je već tokom prvog dana pijana pokazivala silikonske grudi svojim cimerima, a druga je pokazala gaćice odmah, na samom startu.

Američka pevačica Džesmin Volc (31) i njena cimerka Luisa Cismen, uživale su u toploj kupki, a zabavljali su se i Kejsi Bečelor (28) i pevač Li Rajan (30). Iako je Li rekao da tokom trajanja šou programa neće ni sa kim da se ljubi, nije se držao svoje odluke. Već u ponedeljak uveče, završio je u krevetu sa Kejsi.



Za to vreme, ostatak ekipe je igrao igru "Istina-izazov", a kao jedan od zadataka bio je da jedni drugima ljube grudi.

S obzirom da se sve ovo dešavalo već u prvim danima, ne smemo ni da zamislimo šta će se sve dogoditi do kraja serijala. Etiketa "zabranjeno za mlađe od 18" svakako bi bila očekivana.



Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>