Region

Svet

Otac Vlada Divca bio živ posle udesa: Zvao sina i rekao da je dobro

Milenko Divac, otac proslavljenog košarkaša Vlada Divca, koji je prekjuče preminuo usled povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći kod Čačka, bio je živ neposredno nakon udesa, te se čak javio i telefonom da kaže da je dobro.

Otac Vlada Divca bio živ posle udesa: Zvao sina i rekao da je dobro



Otac Vlada Divca poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Čačka (Video)
Tačan uzrok nesreće u kojoj je poginuo Milenko Divac (72), otac proslavljenog košarkaškog asa Vlade Divca, još nije poznat, ali postoji verovatnoća da je Radmila izgubila kontrolu nad vozilom zbog vlažnog i klizavog kolovoza. Ono što je sigurno, jeste da nijedan drugi automobil nije učestvovao u nesreći, niti ih je ugrozio u saobraćaju.

U prvom trenutku i Radmila i Milenko bili su u svesnom stanju, a o udesu policiju su obavestili vozači koji su pored puta ugledali prevrnuti automobil. Patrola saobraćajaca, koja se zadesila u blizini, u roku od minut-dva našla se na mestu nesreće.

Majka Vlada Divca nije u životnoj opasnosti
"Oboje su razgovarali sa policijom. Odmah je došla i ekipa Hitne pomoći. Izvukli su ih iz vozila i smestili ih u ambulantna kola. Čuo sam kako gospodin nekog zove telefonom i objašnjava da su imali udes, ali da ne brine, da nije ništa strašno, kako imaju samo lake povrede", ispričao je jedan od očevidaca saobraćajne nesreće, i dodao: "Pretpostavljam da je zvao sina Vlada Divca."

Kada su stigli u čačanski urgentni centar, kako se nezbanično saznaje, Milenku je pozlilo, i ubrzo je izgubio svest.

Njegov spoljašnji izgled nije otkrivao nikakve teže povrede, sem ogrebotina. Najverovatnije je da je imao unutrašnje povrede, što je uzrokovalo unutrašnje krvarenje, pa i smrt. Postoji mogućnost i da je umro od infarkta, jer je bio srčani bolesnik i imao je ugrađen bajpas. Šta je, međutim, tačan uzrok tek treba da potvrdi sudska obdukcija, koja je naložena - kažu u čačanskoj bolnici.

Zdravstveno stanje Radmile Divac (72) nepromenjeno je i ona nije životno ugrožena. Radmila se i dalje, po rečima dr Mladomira Sretenovića, portparola čačanske bolnice, nalazi na odeljenju ortopedije, a ima povrede kičmenog stuba, odnosno prelom pršljenova.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>