Region

Svet

Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)

Veljko Ražnatović, sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, verio se sa svojom devojkom Mašom Terzić! On je na društvenim mrežama objavio sliku vereničkog prstena na Mašinoj ruci, uz komentar - "gospođa Ražnatović".

Veljko Ražnatović i Maša Terzić se verili! Ceca dobija snajku?! (Foto)



Sin Cece Ražnatović, Veljko, toliko je zaljubljen u svoju devojku Mašu Terzić, inače ćerku predsednika OFK Beograda Zvezdana Terzića, da je odlučio i da je veri! Naime, on je na svom fejsbuk profilu objavio fotografiju vereničkog prstena na Mašinoj ruci, uz komentar - "Gospođa Ražnatović", a odmah potom dodao je i "Ja sam sad veren čovek".



Ceca Ražnatović ugostila snajku na slavi! (Foto)
Inače, Veljko i Maša, iako se poznaju odavno, zabavljaju se tek koji mesec, a Cecin sin ne krije koliko je zaljubljen u svoju devojku, te ne prođe dan a da na društvenim mrežama ne objavi neku njihovu zajedničku fotografiju ili pak status kojim izjavljuje svoju privrženost i ljubav Maši. Sada, uz vest da se verio, on je objavio i poetski status u kojem između ostalog kaže: "Sve svoje sive dane ti podeli sada sa mnom, ako ne znaš puteve ti prati, kreni za mnom, sve reci ti predamnom, ničeg nemoj da se bojiš, jer moja dusa diše sve dok osmeh tvoj postoji, sreću svoju brojim, nekad sreće nije bilo, sada sreća nikad veća, nemam ništa što bi krio, brilijantno obećanje stavih ti na ruku, da pratiš me kroz dobre dane nesreću i muku:"



Ceca Ražnatović zadovoljna snajkom: Maša je slatka i fino vaspitana! (Foto)
Kako je Ceca reagovala na vest da se njen sin, koji je pre mesec dana napunio tek 17 godina, verio, još uvek ne znamo, ali je ranije za Veljkovu devojku Mašu kazala da je "fina devojka", kao i da se ona nikada neće mešati u izbor svoje dece. "Bitno je da su oni srećni", govorila je Ceca.

Ipak, budući da se Veljko već pokazao kao veoma impulsivan u svojim ljubavnim vezama, te da je i u avgustu verio tada aktueklnu devojku Marinu Zečević, pa od svadbe ipak nije bilo ništa, videćemo da li će u slučaju Maše Terzić ljubavni žar potrajati dovoljno dugo da je odvede i pred oltar.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>