Region

Svet

Ivana Marinkovića opet ispalila Sara Trajanović! Ipak, našao joj zamenu! (Foto)

Ivan Marinković, superfinalista Farme, opet je dobio "korpu" od Sare Trajanović, koja se naprosto nije pojavila na njihovom ugovorenom sastanku. Ovog puta, Ivan je bio pametniji, te je vrlo brzo našao zamenu manekenki.

Ivana Marinkovića opet ispalila Sara Trajanović! Ipak, našao joj zamenu! (Foto)



Učesnici pete sezone Farme, Sara Trajanović i Ivan Marinković, trebalo je da se konačno, po završetku rijalitija, vide i porazgovaraju o svemu, osobito o njihovom odnosu od kojeg, budući da se manekenka pomirila sa Andrijom Akijem Markovićem, definitivno neće biti ništa. Ipak, Trajanovićeva se u poslednjem momentu predomislila, te ispalila Ivana koji ju je čekao na mestu ugovorenog sastanka.

Navodno, bivši muž Goce Tržan zvao je Saru telefonom, ali kad je shvatio da se njegova nesuđena draga neće pojaviti, pažnju je usmerio na brinetu, u čijem je društvu sedeo. S njom je celo veče nazdravljao i šaputao.



Farma 5: Ivan Marinković - Sara me zove, ali ja joj se ne javljam
"Ivan i Sara su se tog dana čuli i dogovorili se da se nađu. Manekenka je rekla da ima neke planove za to veče, ali da će se kasnije pridružiti Marinkoviću u provodu. On je došao s društvom i smestio se u separe. Uživao je, ali je sve vreme razmišljao o tome kad će se manekenka pojaviti", otkriva izvor za "Kurir".

"U jednom trenutku Ivan je izašao da telefonira i, kako pretpostavljam, zvao je Saru. Odmah nakon tog razgovora vratio se na svoje mesto i nastavio da se provodi sa zgodnom devojkom, koja se do kraja večeri nije odvojila od njega", završava priču izvor.



Izgleda da se Ivan Marinković konačno opametio, te da sve svoje karte više ne polaže isključivo na manekenku Saru, koja se vratila u Akijeb zagrljaj.

Autor: T.I:
Izvor: Kurir
Foto: Kurir/Aleksandar Jovanović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>