Region

Svet

Region

Vodimo vas u bioskop: Pogledajte Hobit - Šmaugova pustošenja na velikom platnu! (Video)

U saradnji sa distributerskom kućom Tuck portal Svet Plus vam poklanja ulaznice za današnju projekciju najočekivanijeg filma godine "Hobit: Šmaugova pustošenja" u bioskopu Tuckwood.

Vodimo vas u bioskop: Pogledajte Hobit - Šmaugova pustošenja na velikom platnu! (Video)



Troje najbržih čitalaca koji svoje ime, prezime i broj telefona za kontakt pošalju na mail redakcije [email protected] osvojiće po dve ulaznice za projekciju filma u Tuckwoodu sa početkom u 16 sati.

"Tolkinov svet je veoma bogat", rekao je Oskarom nagrađeni reditelj Piter Džekson i dodao: "To je kao da okrećete stranice istorijske knjige. Nova poglavlja donose nove likove, mesta i stvorenja koje ranije niste upoznali".



Na početku drugog nastavka filmskog serijala "Hobit" Bilbo, Gandalf, Torin i družina se osećaju iscrpljeno, ali ne i slomljeno. U centru dešavanja je ponovo Bilbo Bagins, a o svom liku glumac Martin Frimen kaže: "On je i dalje ista osoba koja je i bila, on je i dalje preplašen. On nije borac ili avanturista po prirodi. Ali, kada se nađe u klopci zastrašujućih bića koja žele da ga ubiju i pojedu, kod njega se dešavaju neverovatne promene. Bilbo pronalazi hrabrost za koju ni on, a ni drugi nisu verovali da je poseduje".

Trejler filma možete pogledati ovde:



Autor: B.B.
Foto: Tuck Vision

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>